Zpěvačka Céline Dion v březnu ohlásila svůj comeback a vrátila se na pódium v Las Vegas. Původně jsem se nechtěla vrátit. Nepochopte mě špatně, zpívání miluji, ale teď mám jiné priority, vysvětlila zpěvačka deníku USA Today. Céline již dříve uvedla, že její velký návrat byl přáním manžela, který chtěl, aby dělala to, co miluje. René si nejspíš přál ji ještě naposledy vidět zpívat.

Spekuluje se, že Reného zdravotní stav se zhoršuje. Sama Céline v rozhovoru uvedla, že ani doktoři nevědí, kolik času mu zbývá. René proto začal vyřizovat poslední záležitosti. Chtěl bych umřít v tvé náruči, řekl prý nedávno lásce svého života. Céline samozřejmě neváhala a slíbila, že mu toto poslední přání splní. Je mým posláním, abych ho v takové chvíli uklidnila. Řekla mu, že se postarám o děti, zatímco on nás bude sledovat odjinud, uvedla zpěvačka, pro kterou to poslední rok bylo velmi těžké.

Céline a René jsou spolu už skoro tři desítky let a mají spolu tři děti. Poprvé byl René diagnostikován s rakovinou hrtanu v roce 1999, druhý nádor z krku mu musel být odstraněn v prosinci 2013. Právě on byl tím, kdo zpěvačku dovedl ke světovému úspěchu a vždy ji podporoval.

Fotogalerie
8 fotografií