Snoop Dogg do Švédska odcestoval kvůli vystoupení. To ale neměl známý milovník marihuany dělat! Policisté rapera zastavili v autě a odvezli ho s sebou. „Policisté při namátkové kontrole pojali podezření, že Snoop Dogg řídí pod vlivem drog,“ vysvětlil deníku The Guardian policejní mluvčí Daniel Nilsson. „Proto byl zatčen a odvezen na policejní služebnu, kde podstoupil test moči,“ dodal.

Jiný názor má ale Snoop Dogg, který si svůj incident s policií natočil. „Vzali mě tam, donutili mě vyčůrat se do kelímku a nenašli ani ho*no, vůbec nic,“ říká na nahrávce Snoop Dogg, který policisty obvinil z rasismu a prohlásil, že ve Švédsku byl naposledy. Policejní mluvčí raperovo prohlášení nepotvrdil a vysvětlil, že bude trvat dva týdny, než výsledky přijdou. Snoop Dogg už mezitím Švédsko opustil.

Snoop Dogg už několik potyček se zákonem na účtu má. Jeho trestnímu rejstříku vévodí nedovolené ozbrojování, držení drog a vandalismus. Před několika lety ho dokonce vyhostila další severská země, Norsko, poté, co rapera policisté chytli s osmi gramy marihuany a neproclenými dvě stě tisíci dolary (přibližně pěti miliony korun) v hotovosti.

Fotogalerie
9 fotografií