Rodina Beckhamových byla spatřena, jak se spokojeně plavila v loďkách po řece v Cambridgi. Hvězdný fotbalista byl v jednom člunu se svými syny, Brooklynem, Romeem a Cruzem, a módní návrhářka Victoria v druhém člunu s dcerkou Harper. K výletním radovánkám se připojili i Victoriini rodiče, Tony a Jackie Adams a její sestra Louise.

Turisté a obyvatelé města se namačkali ke břehům a každý z nich se snažil zahlédnout slavnou rodinu. Nelenili a rozhlásili po sociálních sítích, kde se rodina právě nachází a co nevídaného dělá. „Nemůžu tomu věřit, David Beckham si plave na řece v Cambridgi a Brooklyn tam je taky,“ uvedl jeden z fanoušků na sociální síť.

Také využili příležitosti a setkali se s legendárním fyzikem Stevenem Hawkingem. Brooklyn Beckham se s ním vyfotil a fotografii umístil na Instagram. „Jaká čest setkat se se Stevenem Hawkingem, inspirující odpoledne,“ uvedl u fotografie.

Před dvěma týdny se s Hawkingem setkal i David Beckham s manželkou Victorií. Tuto chvíli sdílel se svými fanoušky na sociální síti. Fyzik sdělil Beckhamovi: „Jsem k tobě často přirovnáván jako britská ikona. Občas si více cení mě, jindy zase tebe.“ David dal jasně najevo, jaká čest pro něj bylo setkat se s tak významnou osobností: „To, co mi řekl, bylo opravdu úžasné!“

Fotogalerie
12 fotografií