Mezi hosty, kteří byli pozváni na Beckhamovu oslavu, patřili už tradičně Gordon Ramsay, jeho manželka Tana, herečka Eva Longoria (40), kadeřník Jason Collier nebo bývalé členky Spice Girls, Melanie Chrisholm (41), Emma Bunton (39) a Geri Halliwell (42). Chyběla však Melanie Brown (39), prý kvůli neshodám s Posh Spice Victorií Beckham (41).

Fotbalista dostal čtyři narozeninové dortíky, které byly ozdobené věnováním z vanilkového krému, od každého z jeho čtyř dětí: Brooklyna (16), Romea (12), Cruze (10) a dcery Harper (3). Pak vzal všechny kluky a šli se prohánět po písečných dunách na velbloudích hřbetech.

Party se konala v berberském stanu v areálu luxusního hotelového resortu a nabízela typické marocké pokrmy, včetně mořského ďasa nebo jehňat pečených v díře v zemi.

Podle zdrojů Beckhamovi předem zaplatili za narozeninovou party pro 60 lidí 27 200 liber (asi 1 milion korun). Ale celkový účet ukázal mnohem více. Jedna noc v hotelu totiž stojí 2 500 liber (96 000 korun). Zábavu zajišťovali místní tanečníci s tradičními hudebníky a velbloudi. Navíc celý hotel byl na nohou, aby mohl plnit kdykoliv přání oslavence.

Hotel byl po dobu narozeninových oslav plný bodyguardů a tajných bezpečnostních agentů, kteří se starali o hladký průběh akce. David Beckham se na toto místo velice rád vrací. Jezdí sem pravidelně, a má už dokonce i svého vlastního komorníka. V roce 2004 tady se svojí ženou Victorií obnovili svůj manželský slib.

Fotogalerie
7 fotografií