Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

10 nejšílenějších seriálových matek: A tu svou začnete na rukou nosit...

/
  • Šílené matky
    19. května 2015 ● 19:11

    Mámu má každý z nás jen jednu. O tom něco ví seriáloví synové a dcery, kterým se maminky moc nevyvedly. Anebo se oni nevyvedli maminkám? Na přehled těch nejšílenějších postav matek, které mohli scenáristé vymyslet, mrkněte do naší galerie.

     

  • 1.

    Cersei Lannister - Hra o trůny

    Postava ze seriálu Hra o trůny. Je velmi krásná, což si dobře uvědomuje a využívá toho ve svůj prospěch. Spolu s tím je ovšem velmi krutá, panovačná a intriky jí nejsou cizí. Je schopná udělat cokoliv, aby dosáhla svého. Třeba otrávit vlastní děti je pro ni maličkost.

    Cersei ze seriálu Hra o trůny
    Autor: YouTube

  • 2.

    Peggy Bundová - Ženatý se závazky

    Peggy Bundová je manželka prodavače bot Ela Bundy, kterému stačí sednout si po práci k televizi a čučet bezduše na fotbal. Mají spolu dvě děti, Kelly a Budda, které nepadly moc daleko od stromu. Peggy není zrovna příkladnou matkou. Hlavně aby měla dokonalý účes a nehty, zbytek je jí šumák.

    Peggy Bundová
    Autor: YouTube

  • 3.

    Evelyn Harperová - Dva a půl chlapa

    Evelyn Harperová je postava matky ze seriálu Dva a půl chlapa. Jejími povedenými syny jsou Charlie a Alan Harperovi (Charlie Sheen a John Cryer). Navzájem se nesnáší. Evelyn se nikdy nebyla schopná vcítit do role matky, spíš se chovala jako kus ledu, který má slabost pro chlapy. Pak se nemůže člověk divit, po kom ten Charlie je.

    Evelyn Harper ze seriálu Dva a půl chlapa
    Autor: YouTube

  • 4.

    Agnes Skinnerová - Simpsonovi

    Agnes je matkou ředitele Skinnera ze seriálu Simpsonovi. Její věčná buzerace mamánka je legendární. I když mu je kolem čtyřiceti let, nemůže se vymanit z matčina vlivu. Tomu obětuje svůj soukromý život i nervy.

    Agnes Skinnerová ze seriálu Simpsonovi
    Autor: YouTube

  • 5.

    Constance Langdon - American Horror Story

    Šílená postava hororového seriálu American Horor Story. Tato paní vážně neví co by. Začněme třeba dcerou s Downovým syndromem, zamčenou v přístěnku ve tmě. Potom je tu její syn, který se narodil znetvořený a ona ho ukrývala na půdě a nakonec ho nechala udusit. A co syn Tate? Ten kvůli její výchově šel a postřílel na střední škole několik dětí. Dobrá práce, Constance.

    Constance ze seriálu American Horror Story
    Autor: YouTube

  • 6.

    Livia Soprano - Sopránovi

    Tak tato postava je jedna z vážně nejhorších matek všech seriálových dob. Je jako kus ledu, neumí pocítit ani špetku radosti. Tím bohužel dokázala nakazit i zbytek své rodiny. Ovšem v jednom směru je vynikající – v manipulaci. A také v podezřívavosti.

    Livia Soprano
    Autor: YouTube

  • 7.

    Nancy Botwin - Tráva

    Matka v seriálu Tráva není zas tak hrozná jako ty ostatní. Nancy se snaží svoji rodinu chránit za každou cenu. Nepochopitelné ale je, proč tedy pořád dealuje drogy. To je asi ta největší hrozba pro její děti a další členy rodiny. 

    Nancy ze seriálu Tráva
    Autor: YouTube

  • 8.

    Betty Draper - Mad Man

    Postava Betty Draper je typická znuděná panička, která dostane vše, co chce, ale přesto jí to nestačí a není šťastná. A ani ke své dceři Sally se nechová úplně vzorově. Mlátí ji a ponižuje, nadává jí. Betty se stala matkou, protože si myslela, že se jí stát musí. A podle toho to dopadlo.

    Betty ze seriálu Mad Man
    Autor: YouTube

  • 9.

    Debbie Wolowitzová - Teorie velkého třesku

    Matka Howarda Wolowitze nikdy nebyla v seriálu vidět. Pod kůži se však zaryl její nezapomenutelný projev. Se svým synem totiž komunikuje pomocí křiku, který se rozléhá z přízemí až do pokoje v prvním patře. Debbie až za hrob zbožňuje svého syna, a i když je mu už kolem třiceti, stará se o něj jako o děťátko. A to je někdy spíš na škodu. Herečka, která roli matky hrála, nedávno zemřela na rakovinu.

    Zemřela herečka Carol Ann Susi, kterou všichni znali jako matku Howarda Wolowitze ze seriálu The Big Bang Theory.
    Autor: youtube.com
     

  • 10.

    Lily Salvatore - Upíří deníky

    Lily je matkou upířích bratrů Damona a Stefana Salvatorových. Matinka je opustila, když byli malí. Předstírala svoji smrt a utekla do Evropy, aby si mohla, jako upírka, pochutnávat na nevinných lidech. Za to byla čaroději odsouzena na věčné místo utrpení a samoty. Hoši ji ale zachránili a ona se jim neodvděčila jinak, než že oznámila, že oni pro ni už dávno rodina nejsou a že má jinou. To naštve. Hlavně proto, že kvůli té rodině zemře další hlavní postava, Stefanova ex a Damonova současná přítelkyně Elena.

    Lily Salvatore ze seriálu Upíří deníky
    Autor: YouTube

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 4

andrae: Cersei nevrazdi sve deti, ale pro sve deti. Jeji deti jsou stredobodem jejiho vesmiru, miluje je. Misto ni bych dala Esther Michaelson z The Originals. Nejstarsi dceru Freyu obetovala a prodala, Klause pocala s jinym muzem a davala mu to poradne sezrat - s radosti prihlizela, jak ho jeho nevlastni otec ponizuje a tyranizuje. Pak nechala vsech 5 deti, ktere ji zbyly zabit a vytvorila z nich monstra. A kdyz zjistila, ze se ji jako monstra nelibi, zase se je snazila zabit vsemi prostredky. Vytvorila disfunkcni rodinu plnou podezirani, zrady a nenavisti. S Klause udelala psychopata. Taky by se hodila Norma Bates z Bates motel.

(20. 05. 2015 05:39)

momomoon23: Tak u postavy Cersei Lannister máte chybu riadnu... Je zlá,intigánska,ale svoje deti miluje a nezabila by je...

(19. 05. 2015 21:18)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy