Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

V zákulisí luxusní párty MET Gala: Hvězdy ukázaly, jak umí pařit

/
  • Met gala
    6. května 2015 ● 21:45

    Účast na luxusní party Met Gala neobnášela jenom zaplacení tučné sumy za lístek (600 000 korun). Byla nutná hlavně důkladná příprava. Takže nastoupili kadeřníci, stylisti, kosmetičky, manikérky, pedikérky a spousta dalších. Hvězdy však celý proces důkladně dokumentovaly a umisťovaly na sociální sítě. A tak fanoušci o nic nepřišli. Nejenom že mohli sledovat přípravu, ale i samotné dění na akci a následné afterparty.

     

  • 1.

    Kim Kardashian

    Kim Kardashian (34) je známá tím, že se velice ráda fotí a má svých selfie fotek plný Instagram. Nezklamala ani při této akci. Její fotogalerie se rozrostla o několik fotek s její módní inspirací Cher (68), Jennifer Lopez (45) a dalšími přáteli.

    Kim Kardashian s manželem Kanye Westem a Cher
    Autor: Instagram

  • 2.

    Beyonce

    Zato zpěvačka Beyoncé (33) upozornila na svůj dekolt pokrytý třpytivými kamínky, které zakryly přesně to, co měly.

    Beyoncé a její dekolt
    Autor: Instagram

  • 3.

    Katie Holmes

    Herečka a bývalá manželka Toma Cruise, Katie Holmes (36), si při přípravě na večer procvičila a protáhla svaly. Její kadeřník jí totiž stříhal vlasy v dost zvláštní poloze. Katie u úpravy vlasů dělala stojku!

    Katie Holmes při stříhání
    Autor: Instagram

  • 4.

    Madonna

    Věčně mladá zpěvačka Madonna (56) se na párty potkala s mnoha kamarády. Společnými fotkami potěšila své fanoušky a podle všeho se velice dobře bavila.

    Katy Perry, Madonna a Lady Gaga
    Autor: Instagram

  • 5.

    Katy Perry

    Nejenom že zpěvačka Katy Perry (30) předvedla extravagantní manikúru, před akcí se navíc musela rozhodnout, která paruka se jí bude nejlépe hodit k outfitu.

    Katy Perry a sbírka paruk
    Autor: Instagram

  • 6.

    Miley Cyrus

    Zpěvačka Miley Cyrus (22) večer trávila s kamarádkou Ritou Orou a s dcerou Lennyho Kravitze, Zoë. Holky se na akci určitě nenudily.

    Miley Cyrus
    Autor: Instagram

  • 7.

    Reese Witherspoon

    Herečka Reese Witherspoon (39) natočila s herečkou Sofií Vergarou (42) komedii Divoká dvojka. Tyto dvě herečky tvořily divokou dvojku i na Met gala.

    Reese Witherspoon se Sofií Vergarou
    Autor: Instagram

  • 8.

    Justin Bieber

    Mladý zpěvák byl také na seznamu hostů. Jeho parťačkou byla modelka Cara deLevingne nebo Lady Gaga.

    Cara s Justinem Bieberem
    Autor: Instagram

  • 9.

    Karolina Kurková

    Modelka přípravu určitě nepodcenila. Na obličej si aplikovala zlatou masku pro zářivější pleť a na sociální síti Instagram předvedla i svůj finální účes.

    Karolina Kurková a její účes
    Autor: Instagram

  • 10.

    Rihanna

    Zpěvačka Rihanna (27), která měla šaty s nejdelší vlečkou ze všech, se bavila se svojí kolegyní z oboru Madonnou. Dokonce to trochu vypadalo, že si rozumějí až moc. 

    Laškující Madonna a Rihanna
    Autor: Instagram

  • 11.

    Cara deLevingne

    Modelka Cara deLevingne je známou rebelkou a hlavně neobyčejně žádanou modelkou. Momentálně se pokouší prorazit u i filmu. Proto nemohla na této akci chybět. Večer si užívala po boku svých přátel a známých hvězd.

    Cara deLevingne
    Autor: Instagram

  • 12.

    Kendall a Kylie Jenner

    Sestry Kim Kardashian se Met Gala účastnily také. A dorazily se svými kamarádkami, modelkami. Kendall a Cara deLevingne jsou velmi dobré kamarádky, a tak bylo jasné, že se objeví jedna druhé po boku. Společnost jim dělalo mnoho dalších kolegyň z branže.

    Modelky
    Autor: Instagram

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 6

janka69: 600 000 za vstupenku ??!!! Je to vôbec možné ??? Zastavuje sa mi mozog , že kríza ??? v amíkove teda nie , len u nás , oni rozhadzujú peniazmi , všetko majú na pôžičku , je tam toľko bezdomovcou a oni zo seba robia stále niečo iné , akoby boli z inej planéty...skončia v pekle , tam im už tie prachy budú prd platné...

(07. 05. 2015 23:23)

smoula05:  nakopal bych je do perdele vařit neumí pecka jim smrdí

(07. 05. 2015 07:39)

ingmarie:  Pořád sháněli někoho známého s kým se vyfotit, aby se zas zviditelnili, že na zábavu nebyl čas. Navíc měli všichni půjčený od salónů drahý modely , který se nesmějí poškodit , takže se v tom nemohli ani hnout! Žádná pařba ale nuda jak prase s reklamou pro Blbečky!

(07. 05. 2015 07:32)

kung-fu-jane: No a co? Máme se posr...?

(06. 05. 2015 23:16)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy