Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Chtěli moc, nemají nic: Smolaři, kteří byli vyhozeni ze slavných seriálů!

/
  • Smolaři, kteří byli vyhozeni ze slavných seriálů!
    22. dubna 2015 ● 06:00

    Byli příliš nenasytní! Tito herci si byli jistí svým postavením v seriálech, jenže to se jim stalo osudným. Nikdo s nimi už nechtěl pracovat, navíc se přidaly problémy s alkoholem a drogami. A oni se takřka ze dne na den ocitli na dlažbě.

  • 1.

    Charlie Sheen – Dva a půl chlapa

    Nejsmutnější vyhazov všech dob. Celá Amerika byla na nohou, když producenti oblíbeného sitcomu přišli se zprávou, že hlavní představitel Charlieho (49) bude vyhozen. Po požívání drog a nevyzpytatelném chování došla všem trpělivost, což vyvrcholilo jeho nahrazením Ashtonem Kutcherem.

    Charlie Sheen
    Autor: profimedia.cz

  • 2.

    Jennifer Morrison – seriál House

    Herečka Jennifer Morrison (35) přišla o práci ze dne na den a údajně zcela bez vysvětlení. Její postava Allison Cameron v seriálu House byla v roce 2009 v podstatě z hodiny na hodinu vyškrtnuta. V dalších epizodách se však herečka opět do oblíbeného seriálu vrátila.

    Jennifer Morrison
    Autor: Profimedia.cz

  • 3.

    Gary Dourdan – CSI Las Vegas

    Jako člen původního týmu Kriminálky Las Vegas se v podstatě herec Gary Dourdan (48) proslavil. Bohužel pro něj však údajně bojoval po celou dobu natáčení s problémy s drogami. Nakonec mu byla ukončena smlouva a v 9. sérii postava Warricka Browna umírá po střelbě v náručí jeho kolegy a přítele Gila Grissoma.

    Gary Dourdan
    Autor: profimedia.cz, SCAN

  • 4.

    Shannen Doherty – seriál Beverly Hills 90210, Čarodějky

    Herečka Shannen Doherty (43) je královnou vyhazovů z oblíbených seriálů. Jako Brenda Walsh byla „odstřelena“ z oblíbeného Beverly Hills 90210 za věčné konflikty s kolegy a také lechtivé fotky v magazínu Playboy. Poté dostala druhou šanci v seriálu Čarodějky, tu si však taky pokazila spory s herci a pitím alkoholu na place.

    Shannen Doherty
    Autor: tumblr

  • 5.

    Adam Sandler – Saturday Night Live

    Saturday Night Live je komediální noční televizní show, která je však také známá pro své změny v obsazení. Členové show jsou vyhazováni jako na běžícím páse, a to z různých důvodů a hlavně, když jsou na vrcholu své popularity. Na toto doplatil právě herec Adam Sandler (48).

    Adam Sandler
    Autor: čtk, profimedia.cz

  • 6.

    Suzanne Somers – Three's Company

    Herečka Suzanne Somers (68), která se u nás proslavila rolí Carol Foster v seriálu Krok za krokem, taky pěkně tvrdě spadla na pusu. Když totiž chtěla v jiném seriálu navýšit svou mzdu v řádech tisíců dolarů a na protest pak přestala zcela hrát, její postavu ze seriálu vyškrtli.

    Suzanne Sommers
    Autor: EPA, Reuters, ČTK

  • 7.

    Isaiah Washington – Chirurgové

    Poté, co údajně dosti nemístně použil homosexuální pomluvy proti svému kolegovi, byl Isaiah Washington (51) odepsán ze známého seriálu Chirurgové. Herec se sice chtěl do seriálu vrátit, ale také připustil: „Opravdu si nemyslím, že se to stane.“

    Isaiah Washington
    Autor: Profimedia.cz

     

     

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 9

salto: Líbilo by se mi , mít jejich "nic"

(27. 04. 2015 09:40)

tgbb.: Dohertka nebyla vyhozena pro konflikty se všemi kolegy, ale vyhodila jí její kolegyně, ohava Tori Spellingová, dcera režiséra, který to točil (Aaron Spelling - Beverly..,‚Melrose Place atd.).

(22. 04. 2015 09:41)

jeromeklapka: Takže to zosumarizujme: jedného vyhodili kvôli drogám,druhú pre nič,ale do seriálu sa vrátila,3. drogy,4.konflikty a alkohol,ďalšieho preto,lebo v Saturday je to bežné,ďalšieho pre homosexuálne pomluvy...jediná z tej vašej plejády,ktorá pasuje do vášho nadpisu je teda Sommersová

(22. 04. 2015 08:59)

ejvm1712: To samé Jaromír Hanzlík. Mohl být rád,že po návratu ze Švýcatska dostal roli v Pojišťvně štěstí. Chtěl větší honorář. Místo toho jeho postavu zrušili.

(22. 04. 2015 06:52)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy