Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Přehlídková mola jim nestačila: Kdo se prosadil na stříbrném plátně?

/
  • Přehlídková mola jim nestačila: Kdo se prosadil na stříbrném plátně?
    30. března 2015 ● 08:19

    Vykračují si na přehlídkových molech, jsou obletovány krásnými muži a mají život, který by jim mohl leckdo závidět. Ale ony nebo oni jdou ještě dál. Přeci jen krásná pleť a štíhlá postava nevydrží navždy, tak co se takhle poohlédnout po novém povolání. Které světové modelky nebo modelové měli natolik ostré lokty, že se stali i miláčky filmových producentů a režisérů?

  • 1.

    Cameron Diaz (42)

    Cameron odešla v 16 letech z domu, poté co ji objevila modelingová agentura. V tu dobu by ji nenapadlo, že ji její nově nastartovaná kariéra dovede až mezi filmové celebrity. Od modelingu se postupně dostala k filmu, kde se objevila v 19 letech ve snímku Ona není anděl. Když na doporučení společnosti Elite získala hlavní ženskou roli ve snímku Maska, a to přesto, že neměla žádné herecké zkušenosti, nabídky na další natáčení se jí začaly jen hrnout. Profesi modelky poté pověsila na hřebík.

    Cameron Diaz
    Autor: profimedia.cz

  • 2.

    Ashton Kutcher (37)

    V roce 1998 vyhrál tento neznámý klučina modelingovou soutěž a začal se naplno věnovat focení a módním přehlídkám v New Yorku. Jeho kariéra však neměla dlouhého trvání, když se odstěhoval do L. A., kde si zkusil několik filmových konkurzů. Okamžitě nato se stal miláčkem režisérů.

    Ashton Kutcher
    Autor: profimedia.cz

  • 3.

    Jamie Dornan (32)

    Ano, o představiteli Christiana Greye se mluví téměř stále, ale předtím, než se herec stal hvězdou Padesáti odstínů šedi, byl Jamie jen průměrný sexy model Calvina Kleina.

    Jamie Dornan
    Autor: profimedia.cz

  • 4.

    Alexis Bledel (33)

    Jako mladá dívka byla zcela náhodně objevena v nákupním centru modelingovou agenturou, která z ní udělala regionální hvězdu. Poté v Americe jela často reklama na lesk na rty, kde byla Alexis hlavní hvězdou. Právě krátký reklamní shot jí pomohl získat zásadní roli Rory Gilmorové v seriálu Gilmorova děvčata.

    Alexis Bledel
    Autor: Profimedia.cz

  • 5.

    Jaime King (35)

    Blondýnka s pronikavýma očima a milým úsměvem. Módní časopisy ji doslova milovaly a bylo tedy jen otázkou času, kdy si ji zamilují i filmové kamery. Modelingem se tato pětatřicetiletá kočka už dávno neživí, zato od roku 2001 natočila už desítky filmů.

    Jaime King
    Autor: ČTK

  • 6.

    Josh Duhamel (42)

    Nejvíce si diváci Joshe pamatují z filmu Transformers nebo Obraz Doriana Graye, předtím se totiž tento herec živil modelingem. Dokonce v roce 1997 porazil na modelingové soutěži Ashtona Kutchera, který vyhrál o rok později.

    Zpěvačka Fergie s manželem, hercem Joshem Duhamelem
    Autor: ČTK, EPA

  • 7.

    Cara Delevingne (22)

    Jako tvář značek Victoria Secret nebo Chanel by se zdálo, že tato modelka má plné ruce práce. Chyba lávky. V roce 2012 si jí všimli i hollywoodští producenti, a tak se tato mladinká Angličanka objevila po boku Keiry Knightley ve snímku Anna Karenina. Do dnešního dne má na kontě 7 celovečerních filmů a role se jí jenom hrnou...

    Cara Delevingne
    Autor: Foto profimedia.cz

  • 8.

    Caitriona Balfe (35)

    Věděli jste, že tato herečka, kterou jsme mohli vidět ve filmech jako Ďábel nosí Pradu nebo Plán útěku, bývala jednou z hlavních modelek Victoria Secret? Filmové kamery jí však podle všeho sedly více než honosné modely a vysoké podpatky. 

    Caitriona Balfe
    Autor: Profimedia.cz

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 4

mandat: Tak zrovna zidak Kacer,kdyby se nenalepil na Demi,tak by ho dneska nikdo neznal.Cameron je znama tim, ze vleze ke kazdemu do postele.

(30. 03. 2015 08:36)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy