Krajková zelená róba z kolekce Dolce & Gabbana, skvělá postava a oslňující diamantové šperky. Hvězda berlínského filmového festivalu Berlinale Helen Mirren vypadala na premiéře filmu Woman in Gold dokonale. S červeným kobercem vinoucím se po schodišti a dlouhou sukní však přišla zrada. Herečka, kterou princ Charles v roce 2003 povýšil do šlechtického stavu, zavrávorala, ale trapasu předešla jako pravá Dáma.

Helen se zdravila s fotografy a pózovala jim do objektivů, když se ale chtěla vydat nahoru do sálu, ještě než vystoupila na první schod, přišlápla si šaty a začala padat. Helen instinktivně natáhla ruku před sebe a pádu zabránila tím, že se opřela o vyšší schod.

Když padající Dámu uviděl muž, který se svou partnerkou stoupal po schodech před Helen, rychle přispěchal s pomocnou rukou a Helen doprovodil až nahoru.

Představitelka Královny hraje v novém filmu Woman in gold ženu, jejíž rodině byl nacisty zabaven slavný a drahý obraz Gustava Klimta, Potrét Adel Bloch-Bauerové. A Helen Mirren se ho po letech snaží získat zpět. Vedle Mirren hraje ve filmu také například Katie Holmes nebo Ryan Reynolds.

Fotogalerie
6 fotografií