„Kojím svou dceru a je to úžasné! Je to nádherný pocit, magický… I když je mateřství vyčerpávající, ten pocit lásky se nedá popsat,“ přiznala Scarlett Johansson své pocity z mateřství. Jinak je ale Scarlett v otázce své dcery Rose dost skoupá na slovo.

Nejdříve s partnerem drželi pod pokličkou hereččino těhotenství. Porod svého prvního potomka oznámila šťastná Scarlett 4. září, ale novinářům odmítla prozradit přesné datum narození dítěte. Následovalo půl roku schovávání před objektivy fotoaparátů.

Tento týden byla Johansson přistižena v Los Angeles, kde točí nový film Hail Caesar!, jak jde po ulici s dceruškou v náručí. Hollywoodská hvězda se maskovala tmavými brýlemi a na sobě měla černé džíny, bílé tričko a džínovou košili.

S manželem, francouzským novinářem Romainem Dauriacem (32) pak obě holky vyrazily na oběd do restaurace v centru Los Angeles.  Scarlett se za Romaina vdala v prosinci 2014 po zhruba patnáctiměsíčním zasnoubení. Herečka již byla dříve jednou vdaná, manželství s hercem Ryanem Reynoldsem trvalo dva roky.

Fotogalerie
11 fotografií