Necelé dva týdny zbývají do smutného jubilea - uplynou tři roky od smrti americké zpěvačky Whitney Houston (†48), která se pod vlivem drog utopila ve vaně. K její smrti přispěly srdeční choroba a kokain, jehož byla chronickým uživatelem. Zpěvaččino mrtvé tělo bylo nalezeno 11. února 2012.

A nebýt rychlé pomoci přivolaných lékařů, mohla její dcera Bobbi Kristina Brown (21) dopadnout stejně! Našli ji v bezvědomí ve vaně v jejím domě v Roswellu ve státě Georgia.

Zda se také předávkovala drogami, zatím není známo. Záchranku zavolal její manžel Nick Gordon. Podle americké televize CNN žena nedýchala, když ji její manžel a jeho známý objevili po desáté hodině ráno místního času.

Na místo nejdříve dorazili policisté, kteří se jednadvacetiletou Bobbi Kristinu snažili oživit, následně pak dorazila sanitka. "Je naživu v nemocnici," prohlásila policejní mluvčí Lisa Hollande. "Incident stále vyšetřujeme," dodala. Bobbi Kristina je dcerou Whitney a R&B zpěváka Bobbyho Browna. Zástupce rodiny zprávu zatím nijak nekomentoval, uvedla agentura AP.

Fotogalerie
7 fotografií