Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Devět celebrit, které se radikálně změnily: Koho byste ve filmu nepoznali?

/
  • Charlize Theron
    Charlize Theron (Profimedia)
    11. ledna 2015 ● 05:44

    Zahrát výborně roli je jedna věc, ale zahrát ji tak, že vás nikdo nepozná, to je opravdu umění. Někteří herci tuto výzvu velmi rádi a často přijímají. Dokonce jsou ochotni přibývat nebo radikálně ubírat na váze jako na běžícím páse. A když už nepomůže dieta, tak jsou tady šikovné ručičky maskérů, kteří z nich udělají hotové „trosky“.  

  • 1.

    Tom Hanks (58) - Trosečník

    2208793:full:true:true

    Během celého filmu Trosečník se herec Tom Hanks musel fyzicky vyvíjet. Film se údajně točil opravdu na etapy tak, aby v průběhu natáčení Tom mohl plynule hubnout. Herec tak ztratil 30 kilo na váze. Dále mu pomohly i maskérské kousky, jakými byly dlouhé vousy a dredy. 

  • 2.

    Cate Blanchett (45) – Beze mě: Šest tváří Boba Dylana

    2208795:full:true:true

    Herečka Cate Blanchett se díky role Boba Dylana musela oblékat jako chlap. Maskéři pro ni každé ráno měli připravenou paruku, sluneční brýle a mužské šaty. Cate pak vypadala opravdu jako známý zpěvák v době šedesátých let.

  • 3.

    John Travolta (60) - Hairspray

    2208796:full:true:true

    V tomto hudebním remaku si Travolta zahrál roli Edny Turnblad, skutečně „krásné“, velké a tlusté ženy. Aby se jí opravdu stal, John musel podstoupit každý den dlouhý proces líčení, které zahrnovalo oblek s „tukovými“ polštáři, paruku a opravdu hodně make-upu.

  • 4.

    Charlize Theron (39) - Zrůda

    Charlize Theron
    Autor: Profimedia

    Na obvykle krásné, vysoké a hubené blondýnce Charlize Theron se maskéři docela vyřádili. Pro hlavní postavu ve snímku Zrůda ji pořádně zjizvili obličej a vlasy udělali tak, jako by si je Charlize nikdy nemyla. A navíc jako bonus musela herečka po celou dobu nosit zubní protézu.

  • 5.

    Tom Cruise (52) - Tropická bouře

    Tom Cruise
    Autor: Profimedia

    Přestože prvotně měl herec Tom Cruise údajně přibrat několik kilogramů, nějak se nezdařilo. A tak musel nastoupit tým vizážistů a maskérů, kteří na herce „navěsili“ oblek s vycpaným břichem a přidělali mu pleš a na hruď nalepili pěkný chomáč černých a dlouhých chlupů.

  • 6.

    Gwyneth Paltrow (42) - Těžce zamilován

    2208791:full:true:true

    Gwyneth Paltrow byla další, kdo oblékl „oblek z tuku“. Těsně po natáčení herečka prohlásila: „Hned první den jsem se šla v obleku projít k recepci hotelu. Bylo to tak smutné, všichni uhýbali pohledem a to jen proto, protože jsem byla obézní,“ vzpomíná herečka.

  • 7.

    Christian Bale (40) – Špinavý trik

    2208797:full:true:true

    Zatímco pro roli Batmana musel zhubnout 27 kilo, pro roli ve filmu Špinavý trik musel sníst hollywoodský švihák Christian Bale pěknou hromadu knedlíků. Tato role ho stála 20 kilo a to hlavně v partiích okolo pasu a zadku.

  • 8.

    Courtney Cox (50) – Přátelé

    2208792:full:true:true

    Herečka Courney Cox po celou dobu natáčení veleúspěšného seriálu Přátelé byla štíhlá jako laňka. Ale podle scénáristů jakožto Monika Geller byla v mládí pěkně oplácaná holčina. A proto, když se schylovalo ke scénám, že se bude muset opravdu ukázat s nadváhou, maskéři ji až k nepoznání upravili. Vyhublá Courtney rázem byla kypré děvče s pěkným podbradkem.

  • 9.

    Matthew McConaughey (45) - Klub poslední naděje

    2208794:full:true:true

    Aby si Matthew mohl zahrát roli Rona Woodruffa, od režiséra filmu Klub poslední naděje dostal za úkol shodit údajně 50 kilo. Několika týdenní dietní plán byl opravdu drsný, hollywoodský herec celé dny jedl pouze bílky, kousky kuřete a zapíjel to dietní kolou.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 18

pgga.: Ja ORIGINAL PGGA nejsem zadna blbka! Znam tri jazyky!!..veprovy,hovezi, a skopovy! TAKZE???

(11. 01. 2015 23:31)

pgga.: Bavi te to klonovat chudinko ?

(11. 01. 2015 23:22)

pgga.: Souhlasim!! Ja i moje dementni matka z Munchen

(11. 01. 2015 23:21)

pgga.: A nejvetsi blbec ses ty!!..klon pgga!! Get out

(11. 01. 2015 23:20)

pgga.: Bravo ganz ! Jsem tady zase debila. Jako vzdy v mem ubohem zivote .

(11. 01. 2015 23:19)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy