Pro mnohé byla ztělesněním zdravé ženy, trošku krev a mlíko, žádná hollywoodská vyzáblina. Jenže nyní je vše jinak. Herečka Renée Zellweger se dostala zřejmě pod kudlu plastických lékařů, kteří z jejího obličeje udělali tvář někoho úplně jiného.

Představitelka Bridget Jones se změnila k nepoznání, za vše údajně může její obočí...
Autor: Archiv Blesku

Největší změny doznaly hereččiny oči. Dříve šibalské, ne moc velké modré oči jsou teď větší. Zřejmě šlo o nadzdvihnutí víček a odstranění podočních váčků. Navíc si herečka asi dlouho nenechala vytrhat obočí, které také na konečném novém vzhledu Renée udělalo své. „Těší mě, že si lidé myslí, že vypadám jinak. Žiju jiný, šťastný a více naplněný život, a jsem šťastná, že to jde poznat,“ reagovala na všechny články o novém vzhledu herečka.

Bridget se objevila na večírku s neupraveným obočím. Tvrdí, že žádnou plastiku nepodstoupila. To znamená, že za její neskutečnou proměnu může pouze změna obočí?
Autor: profimedia.cz

Renée Zellweger však není sama, velkými změnami v obličeji prošla i řada jejích kolegyň. Všechny samozřejmě svorně prohlašují, že v životě nenechaly na sebe ani sáhnout. Příkladem může být herečka Nicole Kidman (47), která má jiný tvar tváří a očí. Podobně je na tom i Meg Ryan (52), která si nechala změnit rty. Běh času se pokusila zastavit i Melanie Griffith (57), které taky víčka zjevně otevřela oči.

Fotogalerie
9 fotografií