Zatímco jeho otec James Brolin i jeho bratr Josh jsou úspěšnými herci a jeho nevlastní matka Barbra Streisand je jednou z nejslavnějších zpěvaček, Jess žije na samém dně a hollywoodská smetánka se mu vyhýbá obloukem.

Poté co před třemi lety přišel o svůj byt, žije střídavě na ulici. Aktuálně v kalifornském města Ojai, které leží asi 120 km od bydliště zbytku bohaté rodiny, která žije v Malibu. Obživu si tento extrémně obézní 41letý nezvedený synek shání v popelnicích, které pravidelně vybírá. Při jednom takovém lovu ho vyfotili paparazzi fotografové.

"Ustele si prakticky kdekoli. Někdy spí v polích za obchody. Problém je s počasím, v noci v údolí může být teplota velmi nízká," řekl magazínu Mirror dobře obeznámený zdroj.

V roce 1995, když při dopravní nehodě zemřela jeho matka, bojovnice za práva zvířat Jane Cameron Agee, zdědil několik milionů. Ty však všechny prohýřil, až zůstal na ulici bez jediného dolaru. „Rodina se mu snaží všemožně pomoci,“ nechal se slyšet mluvčí Brolinových. „Milujeme ho a chceme mu pomoci,“ vzkázala přes zástupce jeho rodina.

Jessův otec je potřetí ženatý – jeho současnou manželkou je Barbra Streisand, pro niž je to druhé manželství. Z prvního manželství má zpěvačka syna, herce a producenta Jasona Goulda (47).

Fotogalerie
4 fotografie