Mickey Rourke (61), herec

Kdysi zazářil dokonce jako idol ženských srdcí v erotickém thrilleru 9 a ½ Týdne, ale to bylo o několik desetiletí zpátky a hlavně o pár plastických operací méně!

Co je špatně?
Mickey se se svou »koženou« napuchlou tváří hodí maximálně tak do dalšího dílu krváku Texaský masakr motorovou pilou (1974). Skelný pohled plný bolesti jen potvrzuje dojem trpící zrůdy.

Tori Spelling (41), herečka

Hvězda seriálu Beverly Hills 90210, kde si střihla roli Donny Martin, která odmítá předmanželský sex, sice nikdy nebyla žádnou krasavicí, ale aspoň vypadala slušně.

Co je špatně?
Prsa jí sice zvětšili, ale špatně vytvarovali! Místo sexy ňader tak před sebou táhne dva neforemné míče, které nejsou hezké ani na pohled a zřejmě ani příjemné na dotyk.

Pamela Anderson (47), herečka

Kanadská sexbomba přikovala v 90. letech k obrazovce televizorů miliony mužů. Pravda, většina z nich po úvodní znělce odcházela, ale Pamelin běh po pláži se stal díky jejím vnadám legendárním.

Co je špatně?
Sympatická a opravdu pohledná dívka se proměnila kvůli plastice prsů v karikaturu. A hlavně – Pamela rozhodně neměla zvětšování ňader zapotřebí. Její už od přírody vyvinuté poprsí bylo tak akorát!

Courtney Love (50), herečka

Vdova po Kurtu Cobainovi přiznala, že už v pětatřiceti letech podstoupila facelift. Provokatérka, proslulá alkoholovými a drogovými aférami, postupně propadla botoxovým injekcím i plastikám.

Co je špatně?
Operatéři v tomto případě zfušovali hlavně rty. Ty jsou nepřirozeně nafouklé a Courtney kvůli nim vypadá spíš starší než mladší. Celkový dojem sešlosti dotváří i botoxovými injekcemi oteklá tvář.

Donatella Versace (59), módní návrhářka

To »nejlepší« nakonec. Odstrašující příklad, který by měl odradit i nejzarytější fandy plastických operací. Italská dáma nyní v lepším případě připomíná ošklivého transexuála.

Co je špatně?
Plastiky proměnily ženu v chodící monstrum. Pohled na její tvář nahání hrůzu a její fotografiií byste klidně mohli strašit děti. Bohužel, pro pohádkově bohatou ženu již není cesty zpátky...