Kim Kardashian

Tato kráska, která se proslavila svou reality show, se stala v červnu maminkou malé North West. Proto je zarážející její alergie, podle všeho je totiž alergická na dětský pudr. A malá dcerunka nebude moct mít ani kočku, Kim nesnese ani ty.

Kim Kardashian má alergii na dětský pudr a kočky.
Autor: profimedia.cz

Lady Gaga

Zdá se vám, že Lady Gaga to se svými přeměnami pomocí paruk přehání? Trvalou změnu si bohužel extravagantní zpěvačka nemůže dovolit. Je totiž alergická na amoniak, který je obsažený v barvách na vlasy!

Lady Gaga je alergická na amoniak. Proto si nemůže obarvit vlasy a chodí v parukách.
Autor: Profimedia

Kelly Osbourne

Dcera Ozzyho Osbourna nemusí moc kočky. Není to ale tím, že by byla alergická na jejich srst, kočku by si Kelly klidně mohla pohladit. Problém ji ale dělá kočičí moč! A tak si raději pořídila psího mazlíka.

Kelly Osbourne má alergii na kočičí moč.
Autor: Profimedia.cz

Selena Gomez

Herečka a zpěvačka, která si zažila své trápení po boku Justina Biebera, trpí především přes léto.  Její achillovou patou je totiž čerstvě posečená tráva.  Kvůli této typické vůni totiž prská, smrká a slzí. I přesto všechno je schopná si kvůli práci do trávy lehnout.

Selena je schopná i přes alergii na trávu si do ní lehnout. A to především kvůli své práci.
Autor: Profimedia

Diane Kruger

Diane trpí velice neobvyklou alergií. Navíc v případě oživení sexuálního života by to pro ni mohlo být dost bolestivé. Herečka je totiž alergická na vosk. Přes to všechno je nadšenou sběratelkou svíček! Nezahrává si tak Diane tak trochu s ohněm?

Vášnivá sběratelka svíček Diane Kruger má alergii na vosk.
Autor: Profimedia

Kelly Clarkson

Vítězka americké obdoby Superstar je rozhodně rekordmankou, trpí totiž hned třemi alergiemi. Její hlavními nepřáteli jsou pyly, nejlepší přátelé člověka psi a také arašídy. Pro Kelly se tak může stát osudným i obyčejné kung pao!

Kelly Clarkson má alergii na pyly, psí srst a arašídy.
Autor: Profimedia