1. Catherine Zeta-Jones

Britská herečka, manželka neméně slavného Michaela Douglase, si nechává do Ameriky dovážet v lahvích čerstvý venkovský vzduch ze svého rodného Walesu. Krásná bruneta, která přiznala, že trpí maniodepresivitou, věří, že jeho inhalací si čistí a okysličuje tělo, cítí se svěžeji a je v kontaktu se svou domovinou. Jedna láhev, která je opatřena certifikátem o pravosti původu exportovaného vzduchu, ji přijde na 24 dolarů.

Catherine Zeta-Jones
Autor: profimedia.cz

2. Fergie

Americká zpěvačka ze skupiny The Black Eyed Peas si prý každý den po jídle dává jako frťana dvě polévkové lžíce jablečného octu v bio kvalitě. Tvrdí, že jí to uklidňuje žaludek a zlepšuje zažívání. Poradil jí to její trenér, který ji přesvědčil, že ranní panáček z vinného octu odstraňuje tuky ze střev, a zlepšuje tak vstřebávání živin z potravy, takže potom člověk nemá potřebu se tolik přejídat. Protože tenhle aperitiv není zrovna nejlahodnější, je záhadou, proč si zpěvačka raději nedá ocet do salátu.

Fergie
Autor: profimedia.cz

3. Jennifer Lopez

Herečka a zpěvačka s latinskoamerickými kořeny si udržuje své sexy tělo čicháním grapefruitového oleje. Věří, že esence tohoto oleje jí pomáhají hubnout. Aroma grapefruitového oleje prý podporuje enzymy v játrech a tím zlepšuje trávení. Existují prý i studie, které dokázaly, že zvířata vystavená grapefruitové aromaterapii měla nižší chuť k jídlu a zhubla. Jlo také věří, že pravidelným čištěním zubů po každém jídle si sníží svoji váhu až o 15 procent. Po zubní hygieně prý mozek dostane signál, že už je sytý.

Jennifer Lopez
Autor: profimedia.cz

4. Victoria Beckham

Bývalá anglická zpěvačka ze skupiny Spice Girl a nyní módní návrhářka je dobře známá svými drastickými dietami a anorektickou postavou. Tu si láskyplně šlechtí mimo jiné pojídáním mražených hroznů, po nichž sáhne, kdykoli dostane chuť na smetanovou zmrzlinu či ďábelsky svůdný dezert. Díky tomu se pyšní 60 centimetry v pase. Pokud by o milimetr přibrala, pak nasadí dietu těžšího kalibru – celý den jen popíjí mátový čaj.

Victoria Beckham
Autor: profimedia.cz

5. Demi Moore

Nejdrsnější ozdravnou kúru podstupuje americká herečka Demi Moore, která pro udržení věčného mládí již vyzkoušela mnohé. Proto sáhla i po starodávné terapii a nechala si přikládat pijavice na tělo. Tihle malí, oškliví paraziti se živí lidskou krví a vypouštějí do ní svůj sekret, který má léčivé účinky. Pomáhají i zhubnout.

Demi Moore
Autor: profimedia.cz

6. Reese Witherspoon

„Pravá blondýnka“ se stravuje jak kojenec. Konzumuje totiž ponejvíce dětské přesnídávky, sunary a cereální kaše. Americká hvězda věří, že si touto stravou vylepšuje zažívání a metabolismus, a proto neztloustne. Jídlo pro dospělého si dopřeje jen jednou denně, většinou si dá rybu nebo kuře se zeleninou a celozrnnou rýží.

Reese Whiterspoon
Autor: profimedia.cz

7. Halle Berry

Americké herečce Halle Berryové nestačí její čokoládově krásná pleť, musí si na ni ještě dávat černou kávu. Americká herečka si totiž denně obrušuje kůži po těle rozmixovanými kávovými zrny. Prý si tím prokrvuje a čistí pleť a odstraňuje celulitidu ze stehen. Navíc, jak sama řekla, pak po kávě neodolatelně voní.

Halle Berry
Autor: profimedia.cz

8. Nicole Kidman

Australská herečka bojuje se stravovacími pokušeními také zajímavým způsobem. Místo koláčů, čokoládových zákusků a jiných tučných jídel si pochutnává na svačince z rozinek máčených v medu, kterými si zdobí stonek řapíkatého celeru. Tento vábný pokrm přezdívá něžně „žabky na kládě“ prý kvůli jeho podobě, a nikoli chuti.

Nicole Kidman
Autor: profimedia.cz

9. Michelle Pfeiffer

V jednom ze svých rozhovorů pro média americká herečka přiznala, že ve svých filmových začátcích v Holywoodu propadla kultu brethariánství, což je životní styl, při kterém se nejí ani nepije, protože podle jeho vyznavačů lze přežívat jen ze vzduchu, slunce a vesmírné prány. Kdo tímto způsobem žije, má nejen spoustu energie, ale i volného času, nemusí ztrácet čas vařením, stravováním a nepotřebuje dokonce ani spát. Pfeifferová však údajně sektářskou skupinu breathariánů opustila a místo spirituální bytosti se stala hollywoodskou hvězdou. Dnes je striktní vegankou, která nejí maso, vejce ani mléčné produkty, a dlužno říct, že ve svých 55 letech vypadá stejně dobře jako za mlada.

Michelle Pfeiffer
Autor: profimedia.cz

10. Nicolas Cage

Navzdory lásce ke zvířatům si americký herec a chovatel neobvyklých domácích mazlíčků jako třeba chobotnice nebo dvouhlavého hada živé tvory na talíři neodepře, ale dává přednost jen těm živočišným druhům, které praktikují „důstojný sex“. Vepřové proto nejí, protože se mu sexuální život těchto sudokopytníků nezamlouvá, zato se mu líbí, jak se páří ptáci, plazi, ryby nebo hmyz.

Nicolas Cage
Autor: profimedia.cz