Mlády zpěvák Justin Bieber zažívá pořádně divoké období. Poté, co policie objevila kokain v jeho domě, rozjel Justin jedno velké nepřátelství se zákonem. Honičky v luxusních autech pod vlivem drog, trávy a alkoholu, házení vajíček po sousedovi a předložení neplatných dokladů místní policii - stihl toho poměrně dost.

Před starostmi však nyní Bieber utekl na Panamu se svou stejně problémovou přítelkyní, mladou modelkou Chantel. Sám Bieber o Chantel na sociální síť napsal: ,,špatná holka s velkým srdcem." Že by problémy doprovázející popovou hvězdu způsobila láska? Bieber chce údajně zůstat v Panamě zůstat co nejdéle.

Z vězení ho dostal otec!

Podle dostupných informací za propuštění Biebera z vězení přitom může jeho tatínek Jeremy Bieber. Fotky, které paparazzi pořídili přímo před věznicí, ukazují, jak otec rozčíleně mluví do telefonu a synovu polízanici konzultuje s právníky. Přitom právě otec pomohl Bieberovi závod v ulicích města uskutečnit. Pomáhal jemu a kamarádovi Khalilovi uzavřít silnici. ,,Během výslechu se Justin přiznal, že pil alkohol, kouřil marihuanu a také užil několik léků na předpis," uvedl později místní policejní šéf Raymond Martinez. Po vyslechnutí rozsudku musel Bieber zaplatit kauci 2500 amerických dolarů.