Vypadalo to, že hollywoodský rebel se konečně usadí a vezme si za ženu krásnou Stacy Keibler. Chyba lávky. Ideální muž v očích milionů žen se opět zalekl blížící se veselky a vypoklonoval Stacy z domu.

Přitom dvojice strávila léto v Lake Como, Clooneyho italské vile, a vše nasvědčovalo tomu, že věčný mládenec konečně našel ženu svých snů. Páreček si dokonce udělal společný výlet k jeho rodičům, aby jim představil svůj protějšek. U Clooneyho opravdu nebývalé gesto.

Bohužel letní románek končí a i Stacy svým přátelům říká, že je po všem. Clooney a Stacy se podle vyjádření blízkých zdrojů rozešli v přátelském duchu. Oficiální prohlášení o jejich rozchodu se očekává každým dnem.

Clooney má zřejmě strach usadit se a nejspíš chce mít svůj život na sto procent pod kontrolou jen on sám. Stacy doufala, že by s ní George mohl být na věky, ale v poslední době k sobě ztratili cestu. 

Herec George Clooney byl jednou ženatý s herečkou Talii Balsam v letech 1989 - 1993. Jeho ložnicí prošly takové krásky jako Kelly Preston, Lisa Snowdon, Sarah Larson, Elisabeth Canalis nebo Renée Zelweger.

Fotogalerie
11 fotografií