Ohnivý spor se mezi misskou a miliardářem se točí okolo údajné zmanipulovanosti prestižní soutěže krásy. Monnin tvrdí, že soutěž je podvod a a k tomu jí chybí morálka, je rozporuplná a v mnoha ohledech až kýčovitá. Její obvinění se zakládají na zkušenostech z účasti.

Sheena Monnin prohlásila, že její kolegyně Miss Florida Karina Brez viděla před samotným vyhlášením seznam pěti vítězek. Z toho podle ní vyplývá, že celá soutěž je podvrh, neboť finalistky byly vybrány ještě před tím, než show vůbec začala.

V celém sporu je misska i tak sama, neboť Karina se k jejímu obvinění nehlásí. Miss Florida (raději) prohlásila, že si dělala srandu. I tak se Sheena nevzdává: "Byla by příliš velká náhoda, aby uhádla správně první pětku vítězek dokonce i v přesném pořadí. Vím, co jsem slyšela, a nemám pochyb, že mluvila pravdu, když vykládala, co viděla."

Donald Trump poskytl zhrzené soutěžící dvacetičtyřhodinové ultimátum, aby se omluvila a stáhla svá obvinění. Vzhledem k tomu, že to neudělala, podá na ni miliardář žalobu. Trump vysvětluje: "Jsme nuceni podat žalobu. Pronesla na adresu soutěže vážná obvinění. Měla si to promyslet, než použila slova jako ‘podvod’. Za to ji budeme žalovat."

Fotogalerie
7 fotografií