Modelka Heidi Klum si léčila v roce 2003 rány z prvního rozvodu po boku muzikanta z kapely Red Hot Chilli Peppers. Vztah s Anthonym Kiedisem vydržel ale jen pár měsíců.

Brad Pitt se přebíral v hollywoodských kráskách několik let, než natrefil na tu pravou, Angelinu Jolie. Před ní randil s Gwyneth Paltrow a oženil se Jennifer Aniston.

Vymetačka večírků Paris Hilton měla v roce 2004 oporu ve zpěváku Nicku Carterovi, kterého proslavila skupina Backstreet Boys. Nakonec ale jejímu tempu nestačil, tak se rozešli.

Když bylo herečce Lindsay Lohan sladkých šestnáct let, zamilovala se do Nickova mladšího bratra Aarona. Dětská láska po pár měsících skončila. Lohan jde teď z průšvihu do průšvihu a po Carterovi se slehla zem.

Filmování sbližuje. Během natáčení seriálu pro teenagery Dawsonův svět se dali dohromady Katie Holmes a Joshua Jackson. Oba teď žijí s partnery, kteří je zastiňují větší slávou. Katie se vdala za Toma Cruise, Joshua miluje Diane Kruger.

Modelka Kate Moss a Johnny Depp spolu v devadesátých letech prožili spoustu bujarých večírků. Nakonec se ale rozešli.

Herec Ryan Reynolds žil od roku 2002 do roku 2007 se zpěvačkou Alanis Morissette. Pak potkal herečku Scarlett Johansson, kterou si vzal. Ani s tou už ale hollywoodský proutník není.

Ben Affleck a Jennifer Lopez spolu byli už dokonce zasnoubení, ale nakonec ze svatby sešlo. Oba založili rodiny s kolegy. Herec s Jennifer Garner, zpěvačka s Marcem Anthonym. S tím se ale loni rozešla a letos rozvedla.

Fotogalerie
8 fotografií