Cirque Du Soleil

Kritiky oslavovaná mezinárodní umělecká skupina Cirque Du Soleil se chystá poprvé v historii přivézt do České republiky svou mimořádnou produkci s názvem Alergía. Soubor 55 špičkových artistů ze 17 zemí světa v show Alergía předvádí závratnou akrobacii a neuvěřitelné atletické výkony v sólových i skupinových epických číslech. Nadčasové představení nejslavnějšího cirkusu světa bude možno shlédnout v pěti exkluzivních show v pražské O2 areně od 25. do 27. května.

Sting

Na základě obrovského zájmu fanoušků se Sting rozhodl letos Prahu navštívit ještě jednou. V rámci oslav 25. výročí své sólové kariéry představí Sting 25. června v pražské 02 areně své největší hity. A to tak, jak ho dobře známe, s basou na krku. Rodák anglického Newcastlu a zakladatel skupiny Police prodal téměř 100 milionů alb jako sólový umělec a získal 20 cen Grammy.

Bruce Springsteen

Legendární Bruce Springsteen se v rámci světového turné představí i Praze. Springsteenovo vystoupení s jeho E Street Bandem se uskuteční 11. července pod širým nebem v pražské Synot Tip areně a půjde o zpěvákovo jediné vystoupení ve střední a východní Evropě. Držitel Oscara za píseň Streets of Philadelphia Springsteen je považován za jednoho z nejvlivnějších skladatelů 20. století a za 23. největšího umělce všech dob. Na turné představí i písně z nejúspěšnějších alb jako jsou Born in the USA nebo Born to Run.

Red Hot Chili Peppers

Jedna z nejoriginálnějších kapel světa Red Hot Chili Peppers vystoupí 27. srpna v rámci obřího světového turné i v pražské Synot Tip areně. V současné době patří Red Hot, jejichž osobitý zvuk je založen na kombinaci rocku, punku a funku, mezi nejžádanější formace na světě, každým svým novým albem útočí na přední příčky hitparád. Do České republiky se Red Hot Chili Peppers vrací po šesti letech, tentokrát ovšem svoji divokou show poprvé představí pod širým nebem.

Fotogalerie
11 fotografií