Rolins a Rytmus měli společně zazpívat na předávání hudebních cen, dokonce s režisérem projektu Jeffom Minaříkem řešili, jak bude vystoupení vypadat. Nakonec se ani jeden nezúčastní.

To však vyvolalo spoustu spekulací, Rolins a Patrik jsou totiž kouči v nové soutěži Hlas Česko Slovenska, kterou vysílá konkurenční televizní stanice Markíza. Dara se ke všemu vyjádřila a popřela, že by vystupování měla zakázané: "Nemá to žádný dramatický důvod. Vždyť ani při Let´s Dance jsem neměla problém vystoupit v Česko Slovensko má talent, který vysílala JOJka. Jsem zpěvačka, patřím všem. Prostě mám jiný program."

Pro zpěvačku by letošní Slavík mohl být úspěšný, po několika letech je nominovaná a má šanci získat první sošku. "Podle některých lidí jsem nevděčná a měla bych být šťastná, že se na mě nezapomnělo. Upřímně? To, že mám po 30 letech vyprodané kluby a diskotéky, je ta nejkrásnější cena. Přežila jsem bez Slavíka doteď, přežiji to i dál. Děkuji novinářům za obavy," svěřila se slovenskému serveru Topky.sk.

Patrik a Dara však musí porazit své konkurenty, kterými jsou například Richard Müller, Miroslav Žbirka nebo Katarína Knechtová a Tina.

Fotogalerie
6 fotografií