V křeslech pěveckých soutěží diváci Rytmuse vidí vždy oháknutého v drahém značkovém oblečení a ověšeného šperky. Jenže tentokrát byl v jeho první herecké roli namaskovaný opravdu k nepoznání. Kulich na hlavě, typický řeznický svetr a bílou zástěru rapper doplnil zarostlým obličejem.

„Když hraju řezníka, tak nemůžu na plac vymóděnej a perfektně oholenej,“ vysvětlil zpěvák volbu svého outfitu. Svou roli prý bral smrtelně vážně a snažil se do ní vžít. „Dostal jsem dva scénáře a vybral jsem si ten s řezníkem. Nechtěl jsem hrát gangstera, ale právě takovou roli, při které by nikoho nenapadlo, že bych to mohl být já,“ řekl kouč ze soutěže s tím, že herectví obdivuje už delší dobu. „Mně se to líbí, chodím do kina a přemýšlím nad tím, jak to ti herci hrají.“

Režisér přitom myslel i na povahové črty rappera a do scénáře zapojil i jeho drzost a povýšenost. Když ho v seriálu vyslýchali policisté, Rytmus je odbyl slovy: „Kde že je vražedná zbraň? Hodil jsem ji do řeky, když jsem pozabíjel všechny sousedy.“

Co čeká diváky v neděli v Hlasu?

V Hlasu Česko Slovenska se Patrik Vrbovský zase předvede jako odborník na zpěv. Kromě Rytmuse se na obrazovce objeví i exmanželka zpěváka Matěje Rupperta Karolína. Překonala rakovinu prsu a doby, kdy vypadala ztrhaně a pohuble, jsou dávno pryč. Karolína předvede nejen krásné dorostlé vlasy, ale i svůj nádherný hlas.

Koučům poplete hlavu Karel Gott (72), který se také objeví na pódiu, a odborníci na zpěv se budou přetahovat o to, aby byl Slavík právě v jejich týmu. Koho si nakonec Gott vybere, se rozhodne v neděli.

Fotogalerie
12 fotografií