Mariah Carey, která nazpívala s Whitney píseň "When You Believe" (Až uvěříš) napsala: "Mám zlomené srdce a pláču kvůli šokujícímu úmrtí mé kamarádky, nesrovnatelná Whitney Houston. Upřímné kondolence rodině Whitney a milionům fanouškům. Nikdy se na ni nezapomene, protože měla jeden z největších hlasů na zemi."

Manžel Mariah Carey Nick Cannon dodal: "Řekněte svým blízkým, jak moc si jich vážíte dokud tu ještě jsou. Přál bych si, abych to stihl říct Whitney."

Americká zpěvačka Gloria Estefan píše: "Jsem v šoku, ztratili jsme nesmírně talentovanou Whitney Houston! Modlím se za její klid a za útěchu její rodině, známým a fanouškům! Taková ztráta! Takový úžasný talent!"

Celebrity i fanouškové často používají při vzpomínce na Whitney větu "I will always love you", v překladu "vždy tě budeme milovat", která je zároveň názvem jedné z jejích nejznámějších písní.

Fotogalerie
14 fotografií

Dolly Parton, která napsala píseň I Will Always Love You prohlásila: "Jen to mé je jedno z milionů zlomených srdcí nad smrtí Whitney Houston. Vždy jí budu vděčná a vždy budu v úžasu nad tím, jak skvěle zazpívala mou písničku. Od srdce mohu říci: Whitney, I will always love you. Budeš mi scházet."

"Jsem zničená," řekla zpěvačka Paula Abdul. "Jsem úplně zničená ze zprávy o Whitney Houston. Taková tragédie a ztráta."

Rihanna smrt Whitney také těžce nese: "Nemám slova, jen slzy."

Christina Aguilera dodává: "Ztratili jsme legendu. Upřímnou soustrast rodině. Bude nám scházet."

"Tak zničující. We will always love you Whitney, odpočívej v pokoji," napsala na Twitter Katy Perry.

Michelle Williams, zpěvačka Destiny's Child: "Opravdu jsem zbožňovala Whitney Houston. Album "I'm Your Baby Tonight" bylo první album, které jsem si kdy koupila."

Americký rapper Ludacris poctil zpěvačku na Twitteru: "Odpočívej v pokoji Whitney, tvá duše je jedna z nejčistších, jakou jsem kdy potkal."