Adrienne bojovala se syndromem předčasného stárnutí. Lékaři jí několikrát prorokovali smrt, ale statečná dívka vždy vyhrála. Osudným se jí stal až zápal plic, který nedokázala porazit. Na smrt se připravovala. "Věděla, že zemře, a my také. Dokonce si naplánovala vlastní pohřeb. Měla to být oslava života," svěřila se matka Alisson.

A truchlí nejen dívčina rodina, ale i slavné osobnosti. Adrienne se totiž věnovala charitě. A na akcích, při kterých vždy dokázala vybrat spoustu peněz a pomoc tak těm, co to opravdu potřebují, se seznámila s mnoha známými tvářemi.

Celebrity jako Jude Law či Gwyneth Paltrow měly dívku opravdu rády. Přišly i na její pohřeb. Návrhářka Stella McCartney dokonce Adrienne nechala ušít šaty do rakve a Jude pronesl smuteční řeč.

"Jude nám byl v těžkých chvílích obrovskou oporou. Trval na tom, že pronese smuteční řeč. Zavzpomínal v ní na všechny šťastné chvíle, které s naší báječnou dcerou prožil. Vzpomínal třeba, jak žertovala, že na jejím zdravotním stavu je skvělé, že si může kupovat levněji oblečení, protože nosí dětskou velikost,“ řekla smutně maminka dívky.

Fotogalerie
7 fotografií