Dara je profesionálka každým coulem, dokáže se stylizovat do role diblíka, vampa i chudinky. Zatímco v úterý zářila na tiskovce k pořadu Hlas Česko Slovenska, kde sedí v porotě, ve středu se tvářila jako hromádka neštěstí u soudu, kde se zpovídala z usmrcení motocyklisty Jindřicha Rotrekla.

Dara přišla k soudu bez make-upu a bledou tvář s kruhy pod očima si kryla tmavými brýlemi. Zpěvačka v tu chvíli vypadala jako chodící neštěstí, ale není divu, u soudu jí totiž hrozilo až šest let vězení. Nakonec se jednání odročilo na 14. březen. V té době ale Dara bude s dcerou v Americe na dovolené, proto se dalšího soudního stání nezúčastní. To vdova po Rotreklovi okomentovala ironickou narážkou - "Jdi se rekreovat".

Daře dalo soudní stání i výpověď hodně zabrat. Před soudem byla nervózní a při kladení otázek si někdy nebyla jistá svou odpovědí. Zato v úterý na tiskovce byla suverénní. Dara se na všechny usmívala jako by se nechumelilo a to jí ráno od devíti čekal soud. Dara se tak stala během několika hodin ženou dvou tváří...

Fotogalerie
25 fotografií