"Nejúžasnější pocit, jaký jsem cítil, slova nemůžou popsat, co doopravdy cítím," tak popisuje ve svém novém songu Glory své otcovské pocity Jay-Z.

Nedlouho po narození prvního potomka dává slavný rapper hrdě celému světu na vědomí, jak moc je šťastný, že se jeho manželce Beyonce tentokrát těhotenství vydařilo. Naposledy totiž skončilo potratem... Jenže tentokrát z něho vzešla zdravá dcera Blue Ivy Carter!

"Jsi dítě osudu, jsi dítě mého osudu, jsi dítě, které mám s dítětem s Destiny´s Child," hraje si Jay-Z během tracku se slovy a připomíná, že jeho manželka zpívala ve skupině, jejíž jméno zní v překladu Dítě osudu.

Video
Video se připravuje ...

Jay-Z a jeho nový hit Glory - věnoval ho své dceři, která si v něm dokonce i na chvíli sama \\\\\\\"zazpívá\\\\\\\" Youtube.com

V samém závěru písničky, věnované kompletně jeho novorozené dceři, která přišla na svět v sobotu v jedné newyorské nemocnici, pak dokonce zazní její pláč. Dojemný kousek.

Za zdravou dceru poděkovali i ve veřejném prohlášení

"Jsme oba šťastní, že můžeme oznámit příchod naší krásné dcery, Blue Ivy Carter, narozené v sobotu 7. ledna 2012," zní v oficiálním prohlášení slavných rodičů, které přinesl Daily Mail.

"Její narození bylo silně emocionální a velmi pokojné, oba jsme teď jak v nebi," dodávají Jay-z s Beyonce. Děkují také všem za jejich přání a podporu. Ozývají se totiž jak rapperovo kolegové z branže, tak i jiné slavné osobnosti.

Na twitteru komentovala celou událost Rihanna, Jennifer Lopez pak Beyonce vzkázala: Začíná nejlepší část tvého života. Přeju Ti to nejlepší. A vím, že svou dcerku budeš milovat a budeš jí skvělou mámou.

Fotogalerie
5 fotografií