Vzali se teprve 8. prosince v Las Vegas, ale už po dvou týdnech se dohodli, že to nebyl správný krok. Zpěvačka Sinead O´Connor (45), která se proslavila hitem Nothing Compares 2 U, však svému manželovi Barrymu Hertridgeovi (38) nic nezazlívá. Je to prý skvělý člověk, ale vzali se moc narychlo. A navíc se prý manžel dostal do jisté pasti...

Za rozvod můžou lidé z manželova okolí!

Za hlavní příčinu rozvodu totiž Sinead označila pro Telegraph nepřející lidi z manželova okolí. "Není to tak dávno, co jsme se dali dohromady. Od té chvíle byl ale na manžela vyvíjen některými lidmi silný tlak, aby se se mnou dál nezaplétal," prozradila irská zpěvačka, která dřív trpěla vleklými psychickými problémy.

Zároveň však uznala, že obavy Barryho známých mohly být v některých momentech opodstatněné. Nikdo však prý neměl právo zasahovat mezi ně takovým způsobem, jak se stávalo. Sama však raději vztah ukončila, když viděla, jak celá nepříjemná situace jejího manžela ničí.

Svatební noc v rauši

Sinead také prozradila některé podrobnosti ze svatební noci, což bude patrně jeden z nejintenzivnějších zážitků, které jí z neúspěšného manželství zůstane v paměti.

Šlo prý o divokou jízdu a "hledání trochu trávy pro naší svatební noc, když už nepiju alkohol." Ani to však přátelům jejího manžela příliš nevonělo a tak prý kolem sebe viděla hned několik hodin po uzavření sňatku mnoho kyselých obličejů.

"Můj manžel byl velmi raněn touto zkušeností a také postojem jeho blízkých k našemu manželství," pokračuje Sinead. Nechtěla však, aby se od něj kvůli ní postupně všichni odvrátili a radikálně se tak změnil jeho život. "Nikomu jeho život brát nemůžu," dodala Sinead.

Miluje ho, ale raději ho nechala jít

Nemohla jen přihlížet, jak byl její manžel nešťastný. "Velmi ho miluju. A omlouvám se, že prostě nejsem obvyklá žena," ukončila vše Sinead s tím, že by nebylo moudré pro nikoho, včetně její vlastní kariéry, pokračovat v manželství dál. "Modlete se prosím za mého milovaného manžela a nebojte se o mě, mám s těmihle věcmi hodně zkušeností."

Nevyšlo to ani napočtvrté

Pár se seznámil, když zpěvačka napsala v září na svůj blog, že hledá partnera na sex. Barry jí prý napsal úžasný e-mail, který ji okouzlil. Nechtěla se ale znovu vdávat, Barry byl však velmi přesvědčivý. Na každém rande ji prý žádal o ruku. Trvalo to tři měsíce, než se vzali.

Manželství s terapeutem je tak v pořadí již čtvrté, které zpěvačce ztroskotalo. Jejím prvním manželem byl hudební producent John Reynolds v roce 1989, druhým novinář Nick Sommerland v roce 2002, mužem číslo tři pak kolega z branže Steve Cooney v roce 2010. Všechny vztahy však maximálně po roce skončily. Napočtvrté Sinead vytvořila svůj osobní, avšak bolestivý rekord.

Fotogalerie
8 fotografií