Zpěvačka totiž v létě na sociální síti Twitter i v televizním pořadu Late, Late Show prohlásila, že hledá toho pravého a že jí chybí láska i sex. Přišly jí stovky e-mailů s pozvánkou na rande, ale ten od Barryho ji zaujal nejvíce. „Na vlakové stanici jsem viděl byznysmenku okolo 30 let, jak si hraje na skákacím panákovi. Jen tak pro radost. Zamyslel jsem se, proč víc žen tohoto věku nedělá to samé. A o tom jsem napsal Sinéad,“ vzpomíná Barry. Zpěvačce se e-mail líbil, v srpnu si pak společně vyrazili na rande. „Bylo úžasné se s ní seznámit, měli jsme jít na večeři, ale povídali jsme si u kafe celé hodiny. Nechtěl jsem ji nechat jít domů,“ dodává.

Netrvalo dlouho a Sinéad se opět zamilovala. „Nechtěla jsem se znovu vdávat, ale Barry byl tak přesvědčivý. Žádal mě o ruku každý den od naší první schůzky,“ říká zpěvačka. Pár společně už ve středu odletěl do amerického Las Vegas. „Byla jsem předtím už vdaná, ale nikdy jsem nesnila o svatbě ve Vegas. Barry a já jsme se dohodli, že se tu vezmeme, protože chceme pořádnou rock’n’rollovou svatbu,“ prohlásila Sinéad O’Connor před odletem do USA.

Novomanželská pusa
Autor: Profimedia.cz

Zajímavosti o zpěvačce:

● V září na Twitter umístila zprávu o tom, že chce spáchat sebevraždu. Později se za výrok omluvila a vysvětlila, že trpí bipolární afektivní poruchou. Jde o psychickou poruchu, která se projevuje nadměrnými změnami nálad.

● Poprvé se vdávala za hudebního producenta Johna Reynoldse v roce 1989.

● Druhá svatba s novinářem Nicholasem Sommerlandem proběhla v roce 2001.

● Dlouholetý přítel Steve Cooney se stal jejím manželem loni v červenci, rozvedli se letos v dubnu.

● Je bisexuální, sama o sobě prohlásila: „Ze tří čtvrtin jsem heterosexuál, z jedné lesba!“

Fotogalerie
10 fotografií