Scéna jak vystřižená z filmu Osobní strážce. Rytmus svou milovanou všude vozí autem a nosí jí tašky. Zamilované hrdličky spolu jezdí i na koncerty, aby svou polovičku podpořil.

Patrik Rytmus Vrbovský navenek působí jako tvrdý rapper, který si s ničím a nikým servítky nedělá. Ve vztahu k ženám se však mění na galantního muže a o svou přítelkyni Daru se vzorně stará. Nedělá mu problém dělat šoféra, pomoci s taškami nebo čekat na zpěvačku během zdlouhavých zkoušek před vystoupením.

Nyní pár tráví společné chvilky v Praze i s dcerou Dary Rolins Laurou, takže jsou jako úplná rodina. Přátelé v jejich okolí tvrdí, že je to opravdová láska a dvojice si na nic nehraje. Nedávno totiž padlo obvinění, že si oba dělají akorát PR na svá nová alba.

Jedinou blízkou osobou, která vztahu moc nepřeje, je podle slovenského deníku Plus, babička Dary Rolins. "Nechci jí do toho mluvit. Vidím, že je šťastná, ale ten její přítel se mi nelíbí," postěžovala si Božena Rolins (86). "Znám ho z televize, kde jsem ho viděla jako porotce. Nelíbilo se mi jeho chování. Mám Darinku velmi ráda, a ve všem ji podporuji, ale tento poslední muž v jejím životě se mi opravdu nezamlouvá," dodala s tím, že její bývalý partner Matěj Homola se jí zamlouval více.

Fotogalerie
3 fotografie