Demi byla z Ashtonovy nevěry dočista šílená. Hodně jí vadilo i to, že jí jeho úlet s mladými kráskami připomněl jejich patnáctiletý věkový rozdíl. A to se neodpouští...

Demi tedy vytáhla své vlastní zbraně a vypustila informaci, kterou chce Ashtonovi vrátit všechnu bolest, kterou jí způsobil. Jak uvedl americký časopis inTouch Weekly, Demi Ashtona podvedla s jeho dobrým kamarádem Benem Hollingsworthem, který je dokonce ještě mladší než Ashton.

Ben se do LA přistěhoval, aby pomohl své herecké kariéře. A Demi se ujala kanadského přistěhovalce a postarala se o to, aby se v městě andělů cítil jako doma. Uvedla ho do místních společenských kruhů, představila důležitým lidem, a tím její pohostinnost zřejmě neskončila.

Po jedné party, na které spolu Demi a Ben žhavě flirtovali, spolu skončili na zadní sedačce auta a užili si vášnivý sex. Jejich románek pak dál pokračoval, dokud ho neukončilo špatné svědomí. Jenže ten, kdo měl výčitky kvůli Ashtonovi, nebyla jeho manželka Demi.

Červenou vztahu vystavil Ben, jehož přátelství s Ashtonem bylo stále bližší, takže už nemohl unést, že svému novému kamarádovi svádí manželku. Rozhodli se proto románek ukončit a tajemství mělo zůstat jen mezi nimi.

Jenže zhrzená Demi neváhala vytáhnout všechny trumfy, aby se Ashtonovi pomstila. Jak tahle novinka zahýbe s kamarádstvím obou herců můžeme jen hádat.

Fotogalerie
12 fotografií