Není se čemu divit, že i hollywoodské hvězdě občas přetečou nervy. Když si Demi v pondělí zašla ke své kosmetičce na manikúru, napadla fotografa. Jak fyzicky, tak verbálně. Poté co jí byl její manžel nevěrný, jí sledují fotografové na každém kroku.

Demi se rozhodla podat žádost o rozvod, i když se v posledních týdnech spíše uchylovalo k manželskému usmíření. Jenže o víkendu vyplavala na povrch další nepříjemná rána pro už tak hodně osudem zkoušenou Demi. Kutcher má údajně nemanželského syna s herečkou January Jones, se kterou chodil před Demi Moore.

Ta v září tohoto roku přivedla na svět chlapečka Xandera a odmítla uvést jméno otce. Což vyvolalo mnohé spekulace, že otcem bude nejspíš ženatý muž, zvlášť pokud šlo o známost na jednu noc. V úvahu tedy připadá záletný Kutcher.

Některá média neváhají zajít ve spekulacích tak daleko, že tvrdí, že Demi Moore o nemanželském dítěti Ashtona od začátku věděla. Manželé spolu prý zkoušeli všechny možné taktiky, aby dítě nepřišlo na svět. A to nabízením peněz počínaje a vyhrožováním konče. January Jones zatím ale veškerý tlak zvládla a doteď jméno otce neprozradila. Ovšem tohle byly zřejmě poslední hřebíčky do rakve, které pohřbily šestileté manželství Demi Moore a Ashtona Kutchera...

Fotogalerie
7 fotografií