Pár si řekl podruhé "ano" na ostrově Ibiza. Nevěsta měla stejné šaty, ve kterých se s famózním kytaristou vdávala před deseti lety. Jen je trošku upravila pro účely plážové slavnosti. Dlouhou róbu až na zem si nechala seříznout do půli stehen.

Slash s neodmyslitelnými tmavými brýlemi tentokráte nenasadil svůj typický cylindr, proto ho měla na hlavě nevěsta. Čímž svému manželovi vzdala poctu. V ruce přitom držela načerno nabarvené růže. Ceremoniál proběhl v okruhu blízkých přátel a také za účasti jejich dvou synů.

Syn svědek, pes družička

Starší London (9) odvedl nevěstu k oltáři, zatímco mladší Cash (6) byl svědek. Aby bizarnosti nebylo málo, za družičku posloužila fenka Foxy. Manželé si znovu slíbili věrnost a vše spečetili samozřejmě polibkem. Při focení pak z legrace ukazovali vulgární gesto zdviženého prostředníku.

Svatební hostina se poté uskutečnila v jejich soukromé horské rezidenci. Podávala se středomořská kuchyně a pila se hlavně tequila. Slavilo se až do rána. Kolem celé luxusní vily byly rozmístěné zapálené svíčky. Za svítání se pár proletěl v horkovzdušném balonu.

Loni měli Slash s Perlou těžké období, jejich manželství se hroutilo. Slash již dokonce vyplnil rozvodové papíry, za několik měsíců ale své rozhodnutí změnil. Oba se proto rozhodli vzít se symbolicky znovu.

Fotogalerie
5 fotografií