Není divu, rodiče si často pro své potomky představují nejméně prezidenty nebo dědice ekonomických impérií. V tomto případě však láska všechny překážky překonala.

Petr Spálený i Miluška Voborníková zářili ve slavnostní den úplně stejně jako šťastní novomanželé. Svatba probíhala v naprostém utajení na zámku Berchtold u Říčan, kam Bára s Václavem pozvali na sedmdesát hostů. Své ANO si řekli v pátek pět minut po poledni.

Fotogalerie
14 fotografií

Na svatbu si jel ženich vydělat do zahraničí

Snoubenci Bára a Vašek spolu chodili už několik let a svatba jim připadala jako přirozený vývoj vztahu. Oba se shodli na tom, že nebudou svůj velký den šidit, chtěli mít velkou svatbu v bílém se vším, co k tomu patří. „Vašek kvůli tomu, aby si na náročnou veselku vydělal, jel dokonce pracovat do zahraničí. Byl dlouho ve Skotsku, kde dělal zednické práce,“ prozradil jeden z říčanských sousedů. Však také na svatbě nechybělo ani několik hostů, s nimiž Václav dělal. Přijeli v klasických kiltech, zazněla dokonce i skotská muzika.

Zato hlasy Spáleného a Voborníkové svatebčané postrádali. Slavní rodiče mínili, že je to především den jejich dcery a nechtěli se proto příliš zviditelňovat. Navíc má Petr hned v sobotu, jen den po svatbě, spolu s Appolo Bandem vystoupení v Kladrubech. Nevlastní sestře přišla popřát hodně štěstí do manželského života i moderátorka a novinářka Pavlína Wolfová, kterou má Petr Spálený z prvního manželství se zpěvačkou Pavlínou Filipovskou. Přišla i s dětmi a zpěvákovými vnoučaty Matildou a Matoušem.