Karolína Kurková už si chtěla trochu odpočinout od neustálého kolotoče, ve kterém jsou světové modelky, mezi které ona jednoznačně patří. Vzala proto svou rodinu včetně partnera Archieho Druryho a syna Tobina Jacka, který v říjnu oslaví druhé narozeniny, na dovolenou na ostrov Ischia, který leží v Neapolském zálivu.

Tam si společně užívali klid a krásné počasí. Karolína, která je oblíbená u světových návrhářů pro svou superštíhlou postavu, blonďatou hřívu, plné rty a zářivý úsměv, u luxusního bazénu dováděla s malým synem a užívala si rodinnou idylku.

Rodina nade vše

Karolína začínala v Miláně, když jí bylo 15 let, v 17 letech se přestěhovala do New Yorku, kde si její krásy všimla i slavná šéfredaktorka časopisu Vogue Anna Wintour. Ta Karolínu v roce 2001 nechala vyfotit na titulní stranu únorového vydání. Od té doby seznam návrhářů, kteří chtěli mít plavovlásku ve svých modelech, začal růst.

Stala se tváří mnoha světových značek, nejvíce ji však proslavila značka spodního prádla Victoria’s Secret. Ziskem lukrativní zakázky se jí podařilo uzavřít prestižní a dobře placenou smlouvu. Jejími kolegyněmi se tak staly Gisele Bündchen či Heidi Klum.

Před porodem Karolina patřila mezi nejlépe honorované modelky světa. Kráska se podle odhadů expertů z amerického magazínu Forbes umístnila na osmém stupínku v žebříčku nejlépe placených topmodelek s ročním příjmem 2,5 milionu eur (asi 63 milionů korun). Ani peníze ji však neodradily od založení rodiny. Šťastná maminka hodila modeling za hlavu a raději se plně věnuje Tobinovi a Archiemu, který je filmový producent.

Fotogalerie
4 fotografie