Ivana Trump po rozvodu s o 23 let mladším Italem Rossanem Rubicondim, střídá milence jako ponožky. Jednou ji vidíme na pláži s postarším pánem s břichem, podruhé si užívá v moři s mladíkem. Nyní skončila v náruči nového milence, kterého s sebou vzala na dovolenou do francouzského St. Tropez, kde tráví dny plavením na jachtě, procházkami po městě a nakupováním.

Prvním mužem v Ivanině životě se stal rakouský lyžař Alfred Winklemeier, který se s ní oženil. Spolu strávili dva roky manželství, ale Ivana si ho vzala spíše z vypočítavosti, než že by jej milovala. "Já ho nemilovala a nikdy to nezastírala. Byl to obchod. On mě chtěl mít vedle sebe, já potřebovala legální doklady. Tak jsme si vyhověli," vysvětlila před lety Ivana své první manželství.

Fotogalerie
12 fotografií

Druhým manželem se stal podnikatel Donald Trump, s nímž má tři děti a se kterým získala nejen bohatství, ale i společenský status. Kvůli jeho opakovaným nevěrám se s ním po jedenácti letech manželství v roce 1992 rozvedla, vysoudila 25 milionů dolarů, několik domů a roční apanáž šest milionů. Poté naplno rozjela vlastní podnikání.

Ivana však sama dlouho neotálela a rok po rozvodu se opět vdala, tentokrát za italského podnikatele Mazzucchelliho. Za necelý rok a půl byla ale zase svobodná. Rozvedli se v roce 1997. Pár měsíců trval i další svazek s bývalým boxerem a milionářem Gaetani d´Aragonou. A neslavně skončilo i soužití s chudým, o generaci mladším tanečníkem Rubicondim, kterého si brala v roce 2008. Poté se po jejím boku objevoval nový, výrazně mladší přítel Antonio Zechila. Nyní se nově objevila ve Francii po boku neznámého tmavovlasého muže. Kdy ho světu představí?