Ivanka se procházela ulicemi v tmavých brýlích, krémovou kabelkou a stejně laděnými botami. Nastávající maminka každým okamžikem očekává narození svého prvního potomka. Jak médiím prozradila, bude to holčička. Poslední dobou se ale obává, aby se stihla na porod a mateřství dostatečně připravit.

"Myslím, že mám ten obvyklý syndrom 'Poprvé matkou'," přiznává se smíchem nad desítkami knih o těhotenství, mateřství, dětských nemocech a výchově, které si nakoupila.

"Mám už představu o tom, jaké to bude, až mé holčičce budou tři roky, i kdy u ní začít s výukou cizích jazyků, včetně francouzštiny a mandarínské čínštiny," prozradila. Termín porodu je plánovaný na 14. července.

Fotogalerie
9 fotografií

Ivanka prozradila i to, že má nečekaně snadné těhotenství. Žádné ranní nevolnosti, zdravotní komplikace ani podivné chutě či záchvaty žravosti. Navíc plánuje se co nejdříve po porodu vrátit zpět do práce.

Trump, která je také viceprezidentkou realitní společnosti svého otce, milionáře Donalda Trumpa (64), se provdala za Jareda Kushnera (30), majitele týdeníku The New York Observer, v roce 2009. Oba se na dceru už moc těší, stejně tak i nastávající babička Ivana Trump.