Ringo Starr se po více než dvaceti letech vydal na evropské turné, během kterého navštíví zítra se svou kapelou All Starr Band i Prahu. Na koncertě v Kongresovém centru uslyší natěšení fanoušci nejen legendární písničky od Beatles, jako je With A Little Help From My Friends nebo Yellow Submarine, ale také hity ze současné tvorby Ringa.

„Jako je oheň a voda, den a noc, světlo a tma, tak je i Ringo Starr a Ringo Čech. Děkuji Bohu, že jsem se narodil v době, kdy hráli Beatles, že jsem byl jejich současníkem,“ říká český hudebník.

Pro anglického kolegu má připravený i dárek. „Jako východoevropský Ringo jsem chtěl dát tomu západoevropskému Ringovi obraz, ale prý k němu bohužel nikdo nesmí,“ lituje Čech. Větší štěstí zřejmě bude mít zpěvák Miro Žbirka, známý obdivovatel a interpret písniček Beatles. Ten by se měl posadit do sálu mezi zvukaře a sledovat zkoušku jednoho ze svých hudebních idolů z mládí.

Výzva čtenářům Blesk.cz

Znáte nějaký dobrý vtip týkající se bubeníka Ringo Starra nebo jeho působení v kapele Beatles? Neváhejte a posílejte vtipy na online@blesk.cz. Nejlepší z nich uveřejníme na stránkách spolu s jménem autora.

Fotogalerie
1 fotografie