Anna mnohým utkvěla v paměti díky videu ze světové soutěže Miss Universe, které kolovalo po internetu. "Jmenuji se Miss Slovenská republika," zaznělo v něm anglicky. Mnozí tehdy vystudovanou právničku ohodnotili jako hloupou blondýnu. Vše je podle ní ale jinak. "Kdo mě zná, ten to pochopil, protože když jsem řekla, že se jmenuji Slovenská republika, bylo to ze srandy. Na soutěži nás všichni volali podle země původu, a ne jménem. Proto výsměch kvůli videu vůbec neřeším," vysvětluje budoucí máma.

Sympatická blondýnka je totiž na začátku šestého měsíce a koncem září přivítá na svět své první dítě. "Narodí se nám holčička," prozrazuje dosud střežené tajemství. Jména pro malou princeznu vymýšlí společně s přítelem Michalem, s nímž žije téměř pět let.

"Líbí se mi Ester, Terezka, Klára, je jich víc, zatím nejsem ještě úplně rozhodnutá. Michalovi se líbí úplně jiné," směje se a dodává: "Těhotenství pro nás bylo překvapením, i když já jsem určitě chtěla děti. Také před Miss jsme to plánovali, ale tehdy se nepodařilo a později jsme to neřešili. Proto jsem nejprve nemohla uvěřit, když jsem otěhotněla. První test mi vyšel negativní, ale stále jsem se necítila dobře, a tak jsem si o týden udělala další. No a tam už byla slabá čárka a další dny už byla viditelnější."

Přibrala 16 kilo

První těhotenství missky probíhá bez problémů, jen první tři měsíce byla velmi unavená. "Stále jsem spala a zdržovala jsem se převážně doma, protože jsem byla bez nálady, hodně věcí mi vadilo a měla jsem úplně jiné chutě než obvykle. Chutnaly mi velmi nezdravé věci, které jsem si ráda dopřála, v tomto se vůbec nemíním omezovat."

I když se to nezdá, Anna za prvních pět měsíců těhotenství přibrala 16 kilo. "Organismus mi zadržuje vodu a musím si dávat pozor. Lékař mi řekl, že do nejbližší kontroly bych měla čtyři kila shodit a držet těhotenskou dietu. No nevím, jak se mi to podaří. Přítel se teď o mě velmi bojí, nechce, abych cokoli dělala a dává pozor i na to, co jím. Myslí, že musím jíst asi za čtyři," říká s úsměvem Anna, která chodí na těhotenské cvičení a masáže, protože trpí silnou skoliózou.

Plánuje svatbu

"Jsme zasnoubení tři roky, ale problém je ten, že jednou bych chtěla malou svatbu, pak zase velkou. Jednou se mi nechce kolem toho dělat haló a pak si řeknu, že by se kvůli rodině a přátelům patřilo mít pořádnou svatbu. Takže svatba bude, až když to budu mít ujasněné. Možná to stihneme ještě do narození malé," uzavírá šťastná nastávající maminka.