„V blízkém kruhu přátel je všeobecně známo, že se Pippa a Alex nedávno rozešli,“ řekl Sunday Times zasvěcený zdroj.

Pippa se stala v Británii populární poté, co dělala své sestře Kate na svatbě s princem Williamem nepřehlédnutelnou družičku. Všichni obdivovali její půvab a šaty, které daly báječně vyniknout její dokonalé postavě.

Nyní se místo její krásy a garderóby řeší její vztah s přítelem Loudonem a expřítelem Georgem Percym. S Percym totiž nedávno strávila víkend v Madridu. Sice tam byli společně s dalšími přáteli, nenechali si ale ujít například romantickou vyjížďku na lodičce.

S Alexem Loudonem byla Pippa naposledy viděna na královské svatbě své sestry Kate. Ten však bohužel neměl přístup do míst, kam Pippa jakožto příbuzná nevěsty mohla. Naopak Percy, syn vévody z Northumberlandu a jeden z nejbohatších mužů v Británii, se mohl kolem Pippy na svatbě ochomýtat. Měl totiž přístup i ke královské rodině.

Fotogalerie
11 fotografií

Pippa a Geroge spolu byli viděni i v Paříži nad sklenkou dobrého vína nebo v Londýně na večeři. Po jídle spolu měli dokonce strávit chvíle v Percyho londýnském bytě. Jejich častá setkání tak vyvolaly spekulace o obnovení vztahu. Navíc Pippa nedávno přijala i práci, kterou jí Percy nabídl.

Britský tisk se pokoušel kontaktovat jak Loudona tak i rodinu Middletonových, ale bez výsledku. Přátelé Loudona akorát tvrdí, že jim prý pověděl, že pokud by se s Pippou rozešli, byli by první, kterým by to řekl. Nad vztahem tak stále visí otazník, Pippa už má ale asi jasno, to je vidět i z fotek,které byly pořízeny minulý čtvrtek v Londýně, kde se pár bavil na tenisovém zápasu.