Pippa během studia na Edinburgh University v Marlborough hrála hokej a tenis skoro denně. V neděli všem ukázala, že rozhodně zapomněla nic ze svých posbíraných sportovních zkušeností.

I přes velké horko, které zrovna panovalo, získala Pippa medaili za uběhnutí 5 km na GE Blenheim Triathlonu, který se koná každý rok u paláce Blenheim v Oxfordshire.

Pippa běžela společně se svými kamarády, na rozdíl od nich ale vynechala plavání a jízdu na kole. Dokončila pouze běžeckou část. I tak všechny přítomné ohromila a možná i díky její účasti byla akce tak úspěšná. Do ochozů přilákala skoro šest tisíc lidí.

Fotogalerie
13 fotografií

Pippa byla i na dráze stylově oblečená. Růžovošedé tílko a minišortky svůdně obepínaly její tvrdě vydřené tělo. Pippa uběhla pět kilometrů v čase 25 minut a 30 sekund. Podle přátel se na závod pečlivě připravovala. Denně navštěvovala fyzioterapeuta, aby byla v perfektní kondici.

Osmadvacetiletá Pippa je stejně jako její sestra Kate vášnivou sportovkyní. Hraje tenis a pravidelně chodí na pilates. "Diváci byli nadšení, když ji uviděli na trati," řekl organizátor akce Alex Coulson.