Přitom si na akci přišla pro ocenění, které jí udělili američtí návrháři. Je Lady GaGa opravdu ikonou v oblékání? Spíš by měla být ikonou ve svlékání. Vždyť její styl připomíná místy sado maso oblečky a chození na veřejnosti jen v kalhotkách a podprsence přijde zpěvačce normální. Návrháři by ale měli rozlišovat oblečení na denní nošení a oblečení, které dotváří styl této kontroverzní hvězdy.

Kdyby se obyčejné ženy měly řídit podle Lady GaGa, v ulicích by docházelo k jistému pohoršení. Kdo by taky chtěl chodit jen ve spodním prádle, s náplastmi na bradavkách nebo tangách s ostny?

Při pondělním slavnostním přebírání ceny v Lincolnově centru v New Yorku GaGa připustila, že je z toho nervózní. "Kromě toho, jak velký význam má tato cena pro mne, bych vám ráda řekla, jak velký význam má pro mladé Američany...Vy všichni jste mi umožnili se cítit hvězdou dříve, než jsem se jí stala," prohlásila zpěvačka před publikem, ve kterém nechyběla slavná jména módního světa jako Marc Jacobs, Anna Wintour nebo Michael Kors.

V děkovné řeči americká hudební hvězda Lady Gaga vyprávěla o tom, jak důležitá byla móda v jejím životě. Označila ji za prostředek k sebepoznání, umělecké tvorbě a sebedůvěře. Jako teenager prý utrácela ušetřené peníze za značkové oblečení. Na páteční párty se prý vždy oblékala tak, jakoby šla na udílení Oscarů. Česká topmodelka Karolína Kurková zpěvačce na udílení cen dokonce zazpívala. "Jsem tvá největší fanynka," řekla na její adresu.

Fotogalerie
7 fotografií

Odhalené bradavky a tanga s ostny

Zpěvačka na CFDA Fashion Awards přišla v černé róbě a těsném korzetu, ze kterého jí při pózování lezla prsa. Fotografové tak mohli zachytit odhalené bradavky. Aby toho nebylo málo, vzala si GaGa tyrkysovou paruku a chůdy, protože její boty už nelze nazvat botami na vysokém podpatku. Opravdu spíše připomínají chůdy. GaGa se ještě ozdobila dramatickým líčením, černě namalované obočí, rudé rty a k hororovému stylingu nechyběly ani rudé nehty.

Na následné afterparty to GaGa rozjela ještě víc. Přítomným se ukázala pouze v průhledné kombinézce, kalhotkách s ostny na zadku a bradavky měla přelepené pouze kolečky. To, jak se chodí v takových tangách s ostny ví jen GaGa.

Zpěvačka nedávno vydala novou desku a už nyní její písně trhají rekordy! Již druhým týdnem zůstává v čele britské hitparády s albem Born This Way.