Sklenaříková ještě ani nevysvětlila, kde potkala francouzského podnikatele Andrého a už tu je nové, ještě pikantnější tajemství. Podle slovenského Nového času totiž Karembeu zplodil nemanželské dítě! A Adriana, která po vlastním potomkovi moc toužila, tuto skutečnost prostě nemohla ustát.

Bude maminkou i Adriana?

Adrianu načapal se zámožným podnikatelem Andrém francouzský tisk. Podnikatel nyní téměř čtyřicetileté krásce poskytuje nejen hřejivou náruč, ale i naději na miminko. S Christianem Karembeu, který naposledy dělal skauta pro Arsenal a hledal mladé fotbalové talenty, se to nepovedlo.

Silná touha po miminku

Sklenaříková už před dvěma lety dala jasně najevo, že by moc chtěla miminko. Manžel jí to nesplnil. Dokonce si před dvěma lety Adriana pořídila psa, aby mezeru po děťátku něčím naplnila. "Christian má děti moc rád a na potomka netrpělivě čekáme," řekla tehdy. "Když mě napadne nějaké jméno, hned ho pošlu Christianovi a on mi zas odepíše zpět nějaké jiné jméno, které se líbí jemu," vychvalovala si Adriana manželské souznění. To ale netušila, že Karembeu zaseje své geny jinde!

Příbuzní z Karembeu nebyli nadšení

Změnou partnera Adriana konečně vyslyšela některé své příbuzné, kteří nechápali, proč si vybrala za manžela muže tmavé pleti. Sama modelka má matku Slovenku a otce Čecha. Nakonec se ale provdala za Francouze, který pochází z Nové Kaledonie. "Vyčítali mi, proč jsem si nenašla raději bílého chlapa. Dokonce i příbuzní. Tak jsem ty lidi vyškrtla z rodinného seznamu," řekla Adriana, když si roku 1998 fotbalistu brala. Teď ale vyškrtla ze života i jeho.

Fotogalerie
4 fotografie

Pletky už v roce 2007

Roku 2007 měla modelka pletky s filmový producent Gerárdem Kadochem. Ten jí v autě olizoval palce u nohou. Bohužel pro Adrianu to zachytili všímaví fotografové a skandál byl na světě. Už tehdy to měla s manželstvím dost nahnuté. Karembeu si to nenechal líbit a svému soku dal tehdy lekci.

Počkal si na něho na ulici a dal mu pěstí. Kadoch mu ránu oplatil a Karembeu skončil s pořádným monoklem. Kadoch měl totiž na ruce ocelového boxera.