27. prosince, okolo půl čtvrté ráno, přišel na pohotovost zakrvácený Karembeu v doprovodu manželky Adriany Sklenaříkové a její matky Zlatice, u které prominentní pár trávil Vánoce. Podle svědectví personálu měl fotbalista natržené obočí a byl značně opilý.

„Byl dost opilý. Nebylo možné ho ošetřit hned. Musel se nejprve vyspat,“ řekl slovenskému deníku Nový Čas zdroj z nemocnice. „Adriana lékaře i sestry upozorňovala, aby jejího muže nebudili, protože prý bývá agresivní,“ prozradil dobře informovaný zdroj.

Co za tím je? Alkohol, krize vztahu či snad kulturní šok ze středoslovenského města?

Krásná modelka manželovo zranění odůvodnila tím, že Christian spadl na ledě a udeřil se do hlavy. Údajně také několikrát zvracel. Lékaři měli proto podezření na otřes mozku. Udělali mu CT vyšetření, které však toto podezření vyvrátilo. Takže zřejmě jen pořádná opice, vánoční hodování a nadmíra alkoholu udělaly své. Christian možná poznal nadpozemskou sílu slovenské borovičky.

Karembeu v nemocnici strávil dva dny. „Ano, je to pravda. Christian měl úraz. Uklouzl na ledě před domem a spadl. Nic vážného to ale není. Má jen pár stehů na obočí,“ tvrdil Novému Času manažer Sklenaříkové Miro Šimonič.

Rada Blesk.cz: Christiane, pamatuj, že hlavou zeď ani led neprorazíš! Až příště přijedeš na Slovensko, opatrně s tou borovičkou, anebo si pořiď helmu, jakou nosí brankář Petr Čech.

Fotogalerie
1 fotografie