Minulý týden to Jessu Jamesovi (40) zavařila potetovaná modelka Michelle McGee, která prozradila, že s ním udržovala poměr, když Sandra Bullock natáčela svůj oscarový film The Blind Side. McGee dokonce tvrdila, že jí James řekl, že se chce s Bullock rozvést! Seznámili se tehdy, když se McGee ucházela o místo reklamní modelky pro Jamesovu motorkářskou firmu.

S dalšími skandálními informacemi teď přišel časopis US weekly, který tvrdí, že modelka nebyla jedinou, se kterou James svou manželku podvedl. V posteli měl údajně i další krasotinky, které se o výsostný prezentační post ucházely. Své ´vyvolené´ si prý James také sám hledal na internetu. Zajímaly ho především motorkářky s velkými prsy.

Fotogalerie
4 fotografie

Šokující je také prohlášení Jamesovy exmanželky, která tvrdí, že se s ní chtěl nevěrník scházet i v období, kdy už byli se Sandrou svoji. Už dva týdny po sňatku jí prý napsal, že si myslí, že udělal obrovskou chybu a že chce za ní přijet.

Sandra zatím stále prohlašovala, že se rozvádět nechce, a to i kvůli nevlastní dcerce Sunny (5), kterou má James s exmanželkou, pornohvězdou Janine Lindemulder, a o jejíž opatrovnictví se na konci loňského roku úspěšně soudila. Po tomto šokujícím zjištění však možná Bullock brzy změní názor. Těšit ji možná teď může jen to, že vlastní dítě s Jamesem zatím nezplodila...