Podle serveru TMZ rozzuřila herce manželka, která mu měla vyhrožovat tím, že se s ním rozvede a získá do péče jejich dvojčata Boba a Maxe, jež se narodila letos v březnu.

"Můj manžel na mě šel s nožem. Bojím se o svůj život a on mi vyhrožuje," vzlyká Broke na policejní nahrávce. Na záznamu je slyšet, jak Brooke neustále pláče, zmateně odpovídá a reaguje hystericky.

K hádce došlo minulý pátek, kdy pár popíjel v horském středisku Aspen. Právě alkohol sehrál v celé věci hlavní roli. Jí naměřili v krvi 1,3 promile, jemu 0,4. Oba měli problémy s pitím už v minulosti. Podle serveru TMZ řekla Mueller policii, že ji Sheen přitisknul na postel, držel ji nůž pod krkem a hrozil, že ji zabije. Sheen ale po propuštění z vazby na kauci tvrdil, že právě Mueller na něj opilá zaútočila první.

Policie připustila, že zbraň se mohla při incidentu objevit. Sheen se obhajuje tím, že se sám naopak bránil, když ho manželka začala mlátit. Vyjde někdy najevo pravda? Každopádně se prý oba snaží manželství zachránit a o rozvodu neuvažují.

Případ bude prošetřovat soud, který zasedne 8. února. Pokud se prokáže, že Sheen manželku opravdu ohrožoval, hrozí mu dva až osm let vězení a pokuta devět milionů korun. O Charlieho Sheena se mezitím začal zajímat i sociální úřad. Tomu se nelíbí, že pokud by se prokázala Sheenova vina, neměl by vychovávat své děti. Sheen má z předchozího vztahu s herečkou Denise Richards ještě dvě dcery.

Jejich šťastné chvíle? Brooke a Charlie na líbánkách v roce 2008.
Autor: profimedia.cz

Manželská idylka skončila. Vystřídal ji alkohol, rvačky a nože.