Záhadné okolnosti smrti zpěváka Boyzone Stephena Gatelyho se pomalu začínají vyjasňovat. Před smrtí Stephena Gatelyho se v jednom z nočních klubů hlavního města Mallorky a později i v hotelovém apartmánu populárního gay páru odehrávaly divoké orgie. Došlo v nich na alkohol a později i na sex. Vyžádaly si však také život člena skupiny Boyzone, který byl součástí mileneckého trojúhelníku.

Jeho partner mu těsně před jeho smrtí ´zahnul´ s Bulharem Georgi Dochevem (25). A právě Georgi našel v sobotu kolem poledne Stephena mrtvého v obýváku. Klečel na pohovce v prapodivné poloze, hlavu měl zabořenou do polštáře.

Fotogalerie
6 fotografií

Vyděšený Bulhar šel hned vzbudit Andyho Cowlese, který běžel ke Stephenovi, křičel, ať se vzbudí, a snažil se ho oživovat. Pak zoufale držel tělo svého přítele a brečel. Sanitku proto nakonec zavolal právě Bulhar Georgi.

"Byl jsem s Andym celý včerejšek. Předtím byl tak rozrušený, že by sanitku ani nezvládl zavolat. Držel Stephena, proto jsem ji nakonec zavolal já," přiznal Georgi. Andy se teď ze smrti svého druha obviňuje. Svěřil se s tím ostatním členům kapely Boyzone, kteří už v pondělí na Mallorku dorazili. "Přál bych si ho zachránit," řekl jim doslova. Podařilo by se mu to, kdyby nebyl Stephenovi nevěrný? A co se vlastně se členem slavné irské kapely stalo?

Policejní vyšetřovatelé se zatím přiklánějí k verzi, že se zpěvák zadusil vlastními zvratky. Přesnou příčinu jeho smrti zřejmě určí až pitva.