NEJrychlejší rekord
Udělali fanoušci v Kanadě, když vstupenky vykoupili za 7 minut! Madonna tak přidala koncert i na druhý den. Lístky se v pokladně ohřály o trochu déle - třicet minut.

NEJvětší výdělek
Za první část turné Sticky & Sweet Tour 2008 si do prasátka nastřádala téměř 280 milionů dolarů. Na 58 koncertech vydělala přes 5,5 miliardy korun.

NEJplnější kufr
Má z celého týmu určitě sama Madonna. Na koncerty si celý tým do svých loďáků balí na 3500 kostýmů, několik set z nich je Madonny. Své umění na nich ukázují Arianne Phillips, návrháři od Givenchy a Dolce & Gabbany. Madonna na koncertě za jeden večer vystřídá osm převeleků. Chybět nebude ani deset jejích kytar.

NEJvíc poskoků
S královnou popu cestuje na koncerty téměř 250 lidí, kteří se starají o techniku, zpěvaččino zdraví a pohodlí. Nechybí ani masér a chiropraktik. Tanečníci zkoušeli přes 650 hodin, aby taneční kreace byly bez sebemenší chybičky.

NEJcennější kousky
Má na sobě její DJ. Jsou to sluchátka s křišťály od firmy Swarovski. Cestuje s ním i obří křišťál za milion liber od stejného výrobce.

NEJvětší tragédie
Se stala v červenci na stadionu Vélodrome ve francouzském Marseille, kde se při přípravě pódia na dělníky zřítila střecha. Dva mrtví, osm zraněných. Místní úřady koncert zrušily, Madonna se později setkala s příbuznými obětí a vyjádřila jim svou soustrat.

NEJzajímavější čísla
Na koncerty si Madonna nikdy nezapomene přibalit několik nezbytných drobností: 200 houbiček na make-up, 180 balíků vatových tampónů, 120 pudřenek, 100 párů síťovaných punčoch, 100 párů chráničů kolen.

NEJ hlášky
Zpěvačka toho za svou kariéru pronesla už spoustu. Něco opravdu stojí za to: „Lidé si myslí, že se jednoho dne probudí a já budu pryč. Ale já nikdy neodejdu!“ „Jsem tvrdá, ambiciózní a vím přesně, co chci. Jestli to ze mě dělá svini, tak fajn!“ „Kondomy mi zachránily život! Možná jsem jen homosexuál v ženském těle!“

NEJkontroverznější kostým
Si nechala spíchnout od Jeana Paula Gaultiera. Nikdo tak nezapomene na její turné Blond Ambition z roku 1989, kdy vyběhla na pódium ve slavné špičaté podprsence a na scéně předváděla masturbaci.

NEJprodávanější album
Nekorunovaná královna popu je nejprodávanější umělkyní v historii ve svém oboru. Prodala více než 200 milionů alb a přes 115 milionů singlů. Nejvíc se o to zasloužilo album Like a virgin (1984), které je věnované všem pannám na světě.

NEJvětší naštvání
Přivodila papeži Janu Pavlu II. Během turné Blond Ambition jí v Itálii kvůli tomu zrušili jeden koncert. Pobouřila i anglikánskou církev, když se nechala během turné ukřižovat! Ježíšem byl v klipu urostlý černoch...

NEJsladší pusa
Tu dostaly od královny popu hned dvě krásky. V roce 2003 vyrazila na předávání cen MTV publiku dech, když své rtíky přisála během duetu na pusu Britney Spears. Loni si vyzloužila takovou pozornost hnědovlasá tanečnice a vůbec jí to nevadilo.

NEJvětší požadavky
Klade na šatnu při koncertech. Neobejde se bez nově instalovaného záchodového prkénka a 25 beden kabalistické vody. Koncertní kostýmy si nechává prát ve vodce, dokonale se tak prý zlikvidují všechny bakterie.

NEJvětší záhada
Tou je Madonnina tvář a postava. Zpěvačka sice tvrdí, že má prostě štěstí a pije hodně vody. Ale odborníci a plastičtí chirurgové tvrdí, že bez zákroků estetické chirurgie by tak vyhlazenou tvář mít nikdy nemohla.

NEJslavnější dílo
Tím je sama Madonna. Stala ikonou a modlou 80. let, kdy se z muziky začal stávat showbyznys a zpěvačka se uměla ohánět. Umí skvěle samu prodat a to jakkoli! Servítky si rozhodně nebere. Našla si ideální možnost, jak uplatnit svůj nevybitý exhibicionismus.