Drew Barrymore (34): V sedmi ve filmu

Její první role byla reklama na psí jídlo v devíti měsících. Další následovala ve dvou letech a v sedmi už z ní byla díky hlavní roli ve filmu E.T. – Mimozemšťan skutečná dětská celebrita. Světla reflektorů neopustila dodnes.

Drew Berrymore
Autor: profimedia.cz, Keystone

Madonna (50): Popová královna

Baculaté tváře nahradily vystouplé lícní kosti. Milovnici zdravé výživy a průkopnici pohybu by v této holčičce hledal jen málokdo. Nyní tato nadšená stoupenkyně kabaly patří mezi nejvíce vydělávající zpěvačky světa.

Madonna
Autor: profimedia.cz, Keystone

David Beckham (34): Sportovec i model

Kluk s ježkem, který už od dětství žral fotbal a snil o tom, že se propracuje mezi nejlepší. Povedlo se! Stala se z něj nejenom elitní sportovní značka, ale také módní ikona. Trendy určuje společně se svojí manželkou , bývalou zpěvačkou.

David Beckham
Autor: profimedia.cz, Keystone

Angelina Jolie (34): Mnohonásobná mamina

Narodila se do herecké rodiny, a tak není divu, že už v sedmi letech stála i ona před kamerou. Dříve pracovala jako modelka. Je označována za jednu z nejkrásnějších žen světa. Vychovává šest dětí, z toho tři jsou adoptované.

Angelina Jolie
Autor: profimedia.cz, Keystone

Julie Roberts (41): Nejkrásnější úsměv

Kvůli velké puse si v dětství vyslechla od spolužáků nejeden posměšek. Navíc nosila silné brýle. Z ošklivého káčátka se však stala okouzlující herečka, která si ze svých úst vytvořila obchodní značku. Do výšin ji vystřelil film, v němž si zahrála prostitutku. Oscara získala o několik let později.

Julie Roberts
Autor: profimedia.cz, Keystone